Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

”Generația de Aur” a început campania pentru președinția FRF! Propuneri pentru Comisia Tehnică

Recommended Posts

vLTbthL.jpg

 

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal nu a decis, momentan, data exactă a alegerilor de la Casa Fotbalului, care oricum vor avea loc la anul, dar membrii ”Generației de Aur” s-au apucat deja de treabă.

 

Florin Prunea, unul dintre posibilii candidați, a explicat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”, cum se pregătește pentru a încerca să câștige bătălia cu Răzvan Burleanu.

 

Este prematur să vorbim acum de proiect, acesta se va discuta cu membri afiliați. În aceste zile sunt în Ardeal, suntem în discuții directe cu membrii afiliați din zonă. Luăm pulsul pentru a vedea ce putem face cu adevărat. Trebuie să aflăm exact de ce au nevoie oamenii”, a spus Florin Prunea.

 

Fostul mare portar este convins că schimbarea lui Daum nu a avut nicio legătură cu cei din Comisia Tehnică și a spus că în respectiva comisie ar trebui să lucreze foști selecționeri.

 

Comisia Tehnică nu a avut niciun rol în demiterea lui Daum, cum nu a avut niciun rol nici când germanul a fost învestit. Comisia Tehnică este ținută doar pentru imagine, ca să mai zică lumea că mai sunt oameni de fotbal acolo, pentru că foarte puțini dintre ei au lucrat în fotbal, Stoichiță, nea Țiți.

Acolo ar trebui să fie foști antrenori care au fost la națională, cum ar fi nea Imi Ienei, Sorin Cîrțu, Victor Pițurcă, Cornel Dinu, oameni care reprezintă ceva și care pot vorbi și decide la națională”, a spus Prunea, la Digi Sport.

 

Componența Comisiei Tehnice a FRF:

 

Mihai Stoichiță – președinte
Ionuț Badea, Aurel Țicleanu – vicepreședinți
Sandu Tăbîrcă – secretar general
Ion Geolgău, Marcel Răducanu, Dumitru Dumitriu, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, Dan Apolzan, Ionel Augustin, Dumitru Moraru, Mihai Ianovschi, Ciprian Paraschiv, Christos Papadopoulos, Rodion Cămătaru – membri
Vlad Munteanu, Marcel Pușcaș, Andrei Vochin, Vlad Ungureanu (secretar) – membri fără drept de vot.

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...