Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Problemele lui Alibec, mult mai grave decât lasă FCSB să se vadă? "Sunt dureri groaznice!"

Recommended Posts

59d3eb3a95f9cf6904bcd1c4

 

 

Problemele lui Alibec sunt aparent mai mari decât a lăsat să se vadă oficialii FCSB. Randamentul slab al vârfului a fost fără îndoială influenţat de pubalgia de care suferă.

 

În ultimele două meciuri, atacantul nu a fost nici pe banca de rezerve a vicecampioanei, acuzând o accidentare. Chiar dacă aceasta a fost independentă de pubalgia avută, aceasta din urmă îi dă în continuare mari bătăi de cap.

 

Durerea este localizată în regiunea pubiană, dar se agravează treptat şi poate difuza spre regiunea abdominală joasă. În consecinţă, "pacientul" are dureri cumplite, după cum a dezvăluit şi fostul antrenor al lui Alibec, Marius Şumudică.

 

"Este o boală destul de delicată pentru fotbalişti. Ai niste dureri groaznice, şi când razi, şi când tuşeşti. Denis se antrenează de o săptămână separat pentru că are o problemă. Pubalgia îţi dă nişte dureri cumplite. Aveam un coleg pe când jucam la Maritimo şi îmi spunea să nu fac glume cu el, că îl doare de nu mai poate. Eu nu ştiu exact situaţia lui Alibec, dar cu siguranţă că îi afectează performanţele", a spus Şumudică, la Digi Sport.

 

Denis Alibec se află la cel mai slab sezon de la revenirea în Liga 1. Atacantul de 26 de ani nu a marcat vreun gol în turul sezonului regulat de campionat.

 

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...