Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Bilanțul ultimelor șase meciuri cu Miriuță pe bancă: 1 singur punct din 18 posibile

Recommended Posts

59d2a84495f9cf2660fa12e8

 

 

Bilanț negativ pentru Vasile Miriuță în turul de campionat al Ligii 1. După despărțirea din vară de CFR Cluj, tehnicianul în vârstă de 49 de ani a pornit din etapa a treia pe banca Concordiei Chiajna. A stat aici preț de nouă etape, iar după numirea lui Cosmin Contra pe banca naționalei, Miriuță a ajuns la Dinamo. Nici aici, sorții nu au fost de partea tehnicianului care a bifat doar un punct din nouă posibile.

 

Vasile Miriuță a stat pe banca Concordiei Chiajnei la nouă meciuri în acest tur de campionat, dar a obținut doar cinci puncte, din remizele cu CSU Craiova, scor 1-1 și Juventus București, scor 1-1 plus victoria cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-1. Ulterior, a venit la Dinamo după ce ”Guriță” a fost chemat de Răzvan Buleanu să ocupe funcția de selecționer al României. Nici aici, Miriuță nu a avut rezultatele de partea lui și din nouă puncte posibile a scos doar unul, cu Astra Giurgiu, scor 1-1. Primele două meciuri de la instalare le-a pierdut, derby-ul cu FCSB, 0-1 și cu fosta echipă, Chiajna, 2-3.

 

În acest timp, ilfovenii s-au orientat bine și l-au numit principal pe Ion Moldovan, tehnician care a bifat trei victorii din tot atâtea posibile. Le-a învins pe Dinamo București, scor 3-2, Sepsi Sf Gheorghe, scor 2-1 și pe FC Voluntari, scor 1-0.

 

Chiar și așa, Ion Moldovan spune că echipa trebuie să beneficieze de pauza competițională generată de meciurile naționalei pentru a se pune bine din punct de vedere fizic. ”Nu îmi pare rău, că va fi o perioadă de care vom profita. Sperăm ca returul de campionat să ne prindă într-o formă mai bună din punct de vedere fizic”, a spus Ion Moldovan la flash-interviu după meciul cu FC Voluntari.

 

De partea cealaltă, odată ajuns la Dinamo, Vasile Miriuță a acuzat că a găsit o echipă nepregătită din punct de vedere fizic. Dar în acest caz, rezultatele au întârziat să apară. ”Nu mai înțelegem nimic. Deci, pleacă domnul Miriuță și Chiajna câștigă trei meciuri consecutive după ce dânsul îi lăsase cu cinci puncte. Se duce la Dinamo și din nouă puncte ia un singur punct. Deci, are un bilanț... în ultimele șase meciuri, din 18 puncte posibile are un singur punct. La Dinamo când se duce dânsul echipa nu este pregătită fizic. Echipa care rămâne în urma lui este foarte bine pregătită fizic. Eu nu mai înțeleg nimic”, a spus Ion Crăciunescu după întâlnirea dintre Voluntari și Concordia Chiajna.

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...