Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Chelsea aduce un jucător de 67,7 milioane de euro pentru a-l convinge pe Conte să rămână

Recommended Posts

59d4b64595f9cf2ea3002991

 

 

Oficialii clubului Chelsea sunt pregătiți să lanseze o ofertă de 60 de milioane de lire sterline (67,7 milioane de euro) pentru Alex Sandro, apărătorul de la Juventus. Șefii londonezilor speră ca tentativa lor să-l înduplece pe Antonio Conte să nu mai plece de la club.

 

Chelsea vrea să-l convingă pe Antonio Conte să se răzgândească privind eventuala despărțire de vara viitoare cu ajutorul unui transfer care se ridică la suma de 60 de milioane de lire sterline. Banii ar urma să ajungă în conturile fostei echipe a managerului în schimbul jucătorului Alex Sandro. Apărătorul în vârstă de 26 de ani a fost de altfel una preocupările managerului italian de când a ajuns pe Stamford Bridge. Alex Sandro mai are contract până în 2020 cu campioana Italiei și conform site-ului de specialitate transfermarkt.de este cotat la 35 de milioane de euro.

 

Chelsea nu a reușit până acum să-l aducă pe fundaș împreună cu o serie de alți jucători impuși de Conte, iar zvonurile despre nefericirea managerului îi forțează pe șefii londonezilor să acționeze. "Îmi lipseşte Italia şi nu mă gândesc să rămân mult timp în străinătate. În China nu voi merge vreodată, iar în ceea ce priveşte La Liga şi Bundesliga, e dificil de prevăzut viitorul. Mi-ar plăcea şi o schimbare, să fiu director sportiv", a declarat Conte, la Radio Anch'io Sport.

 

Înaintea noului sezon, s-a speculat foarte mult pe marginea unei posibile reveniri a lui Conte în Italia. Tehnicianul de 48 de ani ar fi fost nemulţumit de campania de achiziţii a lui Chelsea, dar ar fi avut şi probleme cu adaptarea la stilul de viaţă din Anglia. În cele din urmă, fostul selecţioner al squadrei azzurra a rămas la Londra şi chiar a semnat un nou contract cu "The Blues". Acum, încearcă să cucerească al doilea titlu consecutiv şi să aibă un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor. "Anul ăsta va fi mai greu, pentru că au revenit cele două echipe din Manchester, mai e Tottenham şi nu trebuie să le uităm pe Liverpool şi Arsenal. În schimb, pentru Champions, e nevoie de jucători de calitate într-o echipă deja bună. Am avut ghinion la tragerea la sorţi a grupelor, dar vrem să trecem mai departe. În optimi aş vrea să evit echipele din Italia", a precizat Conte.

 

Chelsea face parte din Grupa C în UCL, alături de Atletico Madrid, AS Roma şi Qarabag. Londonezii au început sezonul european în forţă, impunându-se cu 6-0 pe teren propriu în faţa lui Qarabag.

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...