Jump to content
Sign in to follow this  
Nanak

Chelsea aduce un jucător de 67,7 milioane de euro pentru a-l convinge pe Conte să rămână

Recommended Posts

59d340f595f9cfedfcbcd1c2

 

 

 

Edinson Cavani a vorbit din nou în legătură cu scandalul iscat între uruguayan și Neymar. În timpul meciului cu Olympique Lyon (2-0), cei doi s-au certat pentru executarea unui penalty, iar ”El Matador” a susținut că s-a exagerat cu acest subiect.

 

”Sunt chestii legate de fotbal. Câteodată lucrurile primesc o altă dimensiune. Toată lumea știe că lucrurile au fost tratate cu exagerare.

 

Acestea sunt lucruri pe care le discutăm în vestiar. Totul are o soluție de rezolvare. Situația s-a relaxat acum. Este important ca toată lumea să pună umărul pentru același obiectiv”, a comentat internaționalul uruguayan.

 

 

 

Cum a comentat Neymar conflictul cu Cavani

 

Neymar a avut și el aceeași poziție, înaintea meciului în care cei doi s-au distrat cu Bordeaux (6-2).

 

”Presa inventează o mulțime de povești. Ei vorbesc prea mult, vorbesc despre lucruri despre care nu au nici cea mai mică idee. Ei încearcă să se infiltreze în vestiar și să vorbească despre lucruri care nu există”, a spus Neymar.

 

 

 

De la ce a început conflictul dintre Cavani și Neymar

 

Neînţelegerile dintre cei doi fotbalişti sud-americani au devenit un subiect după ce Cavani a refuzat să-l lase pe Neymar să execute un penalty, în meciul de campionat cu Olympique Lyon, pe care PSG l-a câştigat cu 2-0 pe teren propriu.

 

În cele din urmă, uruguayanul a fost cel care a tras, însă execuţia sa a fost apărată de portarul lui OL, Anthony Lopes.

 

La o zi după partida cu Lyon, L'Equipe a scris că cele două staruri de pe Parc des Princes au fost foarte aproape să se ia la bătaie și doar căpitanul Thiago Silva a făcut ca acest lucru să nu se întâmple. În plus, cotidianul francez a anunțat chiar că este posibil ca unul dintre cei doi să plece din capitala Franţei în următoarea perioadă de transferuri.

 

Sursa: DIGI

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...