Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Talpan a pierdut ultimul proces intentat lui Becali. CSA e bună de plată

Recommended Posts

nKxBOT6.jpg

 

După multe victorii obținute în instanță în fața lui Gigi Becali și a clubului deținut de acesta, Florin Talpan a pierdut un prim proces în fața finanțatorului FCSB. Este vorba despre cel în care juristul Clubului Sportiv al Armatei a contestat noua denumire a formației din Liga 1 (”FCSB”).

 

Tribunalul București a respins însă contestația juristului Clubului Sportiv al Armetei ca fiind neîntemeiată, ceea ce înseamnă că clubul lui Gigi Becali se poate numi în continuare FCSB. Pierderea a acestui proces îi va determina pe cei de la CSA Steaua să achite și cheltuielile de judecată care se ridică la 21.500 de lei.

 

Trebuie spus însă că Florin Talpan poate să facă apel la această decizie.

 

Respinge contestația ca neîntemeiată. Obligă contestatoarea la 21.510 lei cheltuieli de judecată către intimata Fotbal Club FCSB SA. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunțată în ședința publică de azi, 05.10.2017”, se arată în decizia instanței.

 

Vom ataca în justiție dacă vor alege o denumire a cărei prescurtare va fi tot FCSB. De ce? Fiindcă va întreține o confuzie în tot acest diferend pe care îl avem și nu e normal. Vom ataca în justiție și va urma un nou proces dacă inițialele clubului vor fi FCSB”, declara Florin Talpan în urmă cu mai multe luni, atunci când Becali, care nu mai putea să-i spună propriului club ”Steaua”, i-a schimbat denumirea în ”FCSB”.

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...