Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Lucescu, OUT de la naţionala Turciei!? Federaţia i-ar fi găsit deja înlocuitor

Recommended Posts

ve1L0X6.jpg

 

Mandatul lui Lucescu pe banca Turciei ar putea fi mai scurt decât ar fi anticipat oricine. Presa de la Istanbul vorbeşte astăzi despre posibilitatea ca Senol Guneş (65 de ani), antrenorul lui Beşiktaş, să îl înlocuiască la finalul acestui sezon.

 

"Pare a fi sfârşitul lui Lucescu", titrează astăzi turkiyegazetesi.com.tr în legătură cu antrenorul care tocmai a ratat calificarea la Mondialul din Rusia, după înfrângerea usturătoare, pe teren propriu, scor 0-3 în faţa Islandei.

 

Românul a fost adus într-un moment greu pe banca naţionalei Turciei, iar obiectivul impus a fost calificarea la Euro, nicidecum turneul final de anul viitor. Totuşi, turcii sunt cunoscuţi pentru faptul că iau decizii la cald şi nu au răbdare, astfel că românul ar putea fi demis în primăvară.

 

Concret, presa de pe Bosfor susţine că planul Federaţiei e să îl numească pe Senol Guneş, antrenorul lui Beşiktaş, după ce acest sezon se va fi terminat. De altfel, tehnicianul "vulturilor" a fost în cărţi şi înainte ca Lucescu să fie numit, însă oficialii echipei de club nu au fost de acord cu despărţirea de omul care le-a adus două titluri la rând (perioada 2015-2017).

 

Astfel, Lucescu ar urma să mai rămână în funcţie până în mai, când campionatul în Super Liga tucă se va fi încheiat, pentru ca apoi să îi facă loc lui Guneş.

 

"Mă aşteptam să fie numit un antrenor de la noi, liber de contract. Lucescu este cel mai bun dintre antrenorii străini. Însă corect ar fi fost să fie numit un selecţioner turc. Cred că nu este corect nici să spun: "De ce l-au luat pe el?". Mă aştept ca el să obţină rezultate bune", a spus Guneş în momentul numirii lui "Il Luce", potrivit presei din Turcia.

 

Senol Guneş a mai fost pe banca Turciei în perioada 2000-2004, când naţionala semilunei a cunoscut cea mai bună perioadă din istoria sa. În 2002, la Mondial, Hakan Şukur&Co au jucat finala mică, pe care au câştigat-o în faţa Coreei de Sud, scor 3-2. Anterior, în semifinale, turcii fuseseră învinşi in-extremis de viitoarea campioană mondială, Brazilia, scor 1-0.

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...