Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Declarație atipică a lui Kyrgios, după ce Nadal l-a spulberat în finala de la Beijing

Recommended Posts

0rfXPun.jpg

 

Nadal a declarat duminică, după ce s-a impus pentru a doua oară în carieră la turneul de tenis de la Beijing, că niciodată nu a visat să câştige competiţia pentru a doua oară după 12 ani, informează agenţia spaniolă EFE.

 

"Când am câştigat în 2005 niciodată nu puteam visa că voi câştiga din nou aici 12 ani mai târziu", a afirmat campionul spaniol care a obţinut al şaselea titlu din acest sezon şi a calificat triumful în faţa australianului Nick Kyrgios drept "o mare victorie".

 

"M-ai învins la Cincinnati", i-a spus Nadal lui Kyrgios la înmânarea trofeelor, "te felicit pentru o săptămână extraordinară aici şi pot să spun că ai un mare viitor în faţă", a adăugat jucătorul spaniol.

 

La rândul său, Kyrgios a acceptat cu sportivitate înfrângerea şi l-a lăudat pe Nadal. Declaratia a fost una surprinzătoare ținând cont de ieșirile pe care australianul le-a avut de-a lungul timpului. "Ceea ce ai reuşit este incredibil, câştigând US Open şi redevenind nr.1 mondial. Bun venit din nou acasă" a declarat jucătorul de la Antipozi.

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...