Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Madrilenii anunţă "transferul mileniului": 400 de milioane €! "Au existat deja discuţii!"

Recommended Posts

UqpnmRb.jpg

 

Deşi Bartomeu, preşedintele Barcelonei, a dat asigurări în repetate rânduri că Messi îşi va prelungi cu siguranţă contractul cu echipa catalană, adevărul ar fi cu totul altul. Cel puţin asta susţine AS, ziar apropiat rivalei, care notează în ediţia de azi că Manchester City aşteaptă un singur semn de la starul argentinian pentru a face o ofertă.

 

Problema independenţei Cataloniei a dus în ultima săptămână la o stare de incertitudine. Aceasta, dublată de relaţia tot mai rece dintre Messi şi preşedintele clubului blaugrana ar putea duce la o ruptură. Conform sursei citate, Manchester City a pregătit deja o ofertă incredibilă de 400 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Messi. Surse apropiate jucătorului argentinian au declarat pentru AS că "au existat deja discuţii serioase cu reprezentanţii jucătorului".

 

Dacă se va efectua această mutare, Messi ar deveni cel mai scump transfer din istorie, cu şanse importante de a nu fi depăşit vreodată. În acest moment, Neymar deţine prima poziţie din acest punct de vedere cu transferul său de la Barcelona la PSG care a costat 222 de milioane.

 

De când a venit Guardiola la Barcelona, s-a discutat intens despre acest transfer, însă totul părea că nu va depăşi vreodată stadiul de zvon. Pep a recunoscut de mai multe ori că argentinianul e cel mai bun fotbalist pe care l-a antrenat, relaţia dintre ei fiind una excelentă.

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...