Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Ziarul de casă al Realului susţine că CR7 a intrat cu "talpa" la Zidane şi Perez: "Aţi făcut cea mai mare greşeală"

Recommended Posts

0hq5Z3z.jpg

 

Portughezul Cristiano Ronaldo e extrem de nemulţumit de faptul că Zidane şi Perez, preşedintele şi antrenorul Realului, au decis în vară cedarea lui Morata la Chelsea.

 

In acest sezon, după două Ligi ale Campionilor la rând, atacul blanco nu a mai impresionat ca în trecut. Nici Ronaldo nu are nişte cifre fantastice, însă Bale şi Benzema au fost până în acest moment mult sub valoarea arătată în trecut.

 

Acest fapt a dus la nervi din partea "Balonului de Aur", care ar fi intrat într-o dispută verbală cu Perez şi Zidane. El le-ar fi reproşat cedarea lui Morata la Chelsea.

 

Aţi făcut cea mai mare greşeală. L-aţi vândut pe Morata, dar nu aţi adus niciun alt atacant în locul lui”, ar fi spus Ronaldo, după cum susţine publicaţia Marca.

 

Supărarea lui Ronaldo vine şi din faptul că în locul lui Morata nu a fost transferat un jucător cu nume, care să poată să facă diferenţa atunci când BBC-ul nu se află la potenţial maxim.

 

Starul naţionalei Portugaliei şi al Realului are parte de un sezon cu puţine goluri, până în prezent reuşind să marcheze un singur gol în La Liga. El, însă, a fost suspendat la începutul stagiunii din cauza roşului primit în Supercupă, cu Barcelona.

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...