Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Cristina Neagu, asaltată pentru autografe la Brașov după victoria CSM-ului. ”Mereu sunt primită cu căldură!”

Recommended Posts

6APkuMk.jpg

 

Corona Brașov - CSM București 22-33. Cristina Neagu (29 de ani) a fost cea mai bună jucătoare de pe teren, cu nouă goluri marcate, astfel că după meci a fost asaltată pentru autografe și fotografii.

 

Vedeta campioanei n-a refuzat pe nimeni, ba chiar a fost bucuroasă și mândră de faptul că are parte de un astfel de statut. 

 

Întotdeauna e o plăcere să joc la Brașov, orașul în care am jucat prima oară pentru o echipă de senioare. De fiecare dată, sunt primită aici cu multă căldură, așa că nu pot decât să le mulțumesc oamenilor pentru susținere!”, a postat Neagu, pe contul ei de pe social media.

 

De când a venit la CSM București, Neagu a făcut spectacol în fiecare meci, indiferent de competiție. Mai în glumă, mai în serios, Bogdan Vasiliu, unul dintre conducătorii clubului i-a făcut cel mai frumos compliment din punct de vedere sportiv. 

 

"Neagu a avut un impact imens, de asta am dorit-o enorm şi în echipă. Este o jucătoare exponenţială, nu de pomană a fost de trei ori numărul 1 mondial.

Se vede clar valoarea ei, chiar glumeam şi spuneam că ne-ar fi utilă şi în echipa de băieţi. Ne bucurăm enorm că a venit, pentru că este o jucătoare extraordinară", a spus Vasiliu, după victoria CSM-ului, în Liga Campionilor, pe terenul celor de la Vistal Gdynia, 34-23.

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...