Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Cristian Milea, înainte de a intra din nou în ring: ”Dacă aș fi crescut în alt cartier, nu eram la fel de puternic”

Recommended Posts

vu7luNb.jpg

 

Cristian Milea, kickboxerul român cu cel mai consistent palmares la profesioniști a început sportul de nevoie! Născut în Ferentari, Milea a fost nevoit să învețe să se apere. Luni se bate din nou în ring, în gala Colosseum Tournament, în direct la Digi Sport 2 de la ora 20.00.

 

Am avut odată ghiozdanul sfâșiat... Au tras de mine... Am scăpat cu fuga până la urmă. Fuga e rușinoasă, dar e sănătoasă. Chiar sunt mândru că am crescut aici. Probabil că dacă creșteam în alt cartier nu eram la fel de puternic cum sunt, așa că acest cartier m-a întărit, m-a făcut să fiu mai puternic”, a spus Cristian Milea.

 

Putem ajunge campioni și fără condiții și din sărăcie. Chiar dacă am plecat de jos, putem ajunge cât mai sus”, a mai spus acesta.

 

Acasă, Milea și-a făcut propria sală de antrenament. În cele 88 de meciuri la profesioniști a adunat numeroase trofee și medalii.

 

Le mai număr câteodată. Am aproximativ 50 de cupe și trofee și 70-80 de medalii... Dar mai e loc, bineînțeles”.

 

Cristian "The Fastest" Milea urca din nou in ring. Luni seara, de la ora 20.00, in direct la Digi Sport 2, in Gala Colosseum Tournament, Milea lupta pentru centura Colosseum cu italianul Francesco Monduschi.

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...