Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Alibec, pus la colţ şi de cel mai temperamental antrenor român: "Nu înţelege nimic, e din alt film!"

Recommended Posts

KArppcN.jpg

 

Denis Alibec a devenit persona non grata în fotbalul românesc, comportamentul său din timpul meciului cu Voluntari generând o serie de reacţii acide. Ultimul pe lista contestatarilor este Sorin Cârţu, el însuşi un personaj temperamental, cu numeroase ieşiri "la cald".

 

Exclus din lot după ce a aruncat banderola FCSB-ului pe jos, înainte de lovi cu putere o uşă, în drum spre vestiar, Alibec a fost pus la zid de cei mai mulţi dintre oamenii de fotbal. Un talent enorm, vârful nu şi-a atins niciodată potenţialul şi riscă să se rateze ca urmare a atitudinii neprofesioniste.

 

Cârţu este de părere că oficialii vicecampioanei au procedat corect luând măsuri împotriva atacantului, dar se îndoieşte că acesta îşi va învăţa lecţia.

 

"Foarte bine că l-au amendat. Păi, la ce joacă şi la banii care s-au dat pe el, merită să fie pedepsit într-un fel. Acum nu ştiu cât înţelege el din ce i se întâmplă. Se pare că nu înţelege nimic din ce i se întâmplă. E din alt film. E singurul vinovat, absolut", a spus Sorin Cârţu la Look tv.

 

Sub comanda lui Şumudică, la Astra, Alibec a avut un randament fantastic, iar mulţi sunt de părere că tehnicianul găsise calea de a vorbi "aceeaşi limbă" cu vârful. Cel poreclit "Sorinaccio" crede că situaţiile nu se compară şi vorbeşte despre faptul că vârful ar trebui să fie capabil să se adapteze.

 

"Nu poţi să faci ca Şumudică la orice club, să-i laşi să se antreneze şi să joace fix aşa cum vor ei sau cum au chef. Sunt cluburi diferite, regulamentele de ordine interioară sunt altele, nu putem să comparăm", a mai spus tehnicianul.

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...