Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Răspunsul "câinilor", după ce Becali a anunţat că s-a înţeles cu Nemec: ”Am auzit că Gigi cumpără Dinamo cu totul!”

Recommended Posts

tCBFyOs.jpg

 

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat faptul că a ajuns la un acord pentru transferul lui Adam Nemec, dar Vasile Miriuță, antrenorul roș-albilor, nu este convins că slovacul și-a dat acordul.

 

Faptul că roș-albaștrii sunt aproape de a mai transfera un jucător din curtea rivalilor, după ce anul trecut l-au luat și pe Gnohere, a dat naștere unor ironii fine. Dănuț Lupu, membru în departamentul de scounting al lui Dinamo, a spus, prezent fiind în cadrul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, că Dinamo a ajuns să aducă jucători pentru Steaua.

 

Am auzit că Gigi cumpără Dinamo cu totul! Nu e mai simplu așa?”, a reacționat Lupu, la Digi Sport. Fostul mare mijlocaș a mai spus de ce îi place mai mult de Nemec, decât de Gnohere.

 

Mie îmi place mai mult Nemec! Gnohere joacă mai mult pentru el, în timp ce slovacul e pentru echipă.

În iarnă e liber să plece, noi ne dorim să-l păstrăm, dar, sincer, e foarte greu. Când ajungi la o perioadă când te gândești mai mult la viitorul tău, atunci nici gândul nu-i mai stă la fotbal.

La Gnohere și Nemec nu depinde de noi. N-am înțeles de ce a plecat Nistor. El mai avea contract dar l-ai dat afară.

Eu mă bucur foarte mult de faptul că Dinamo aduce jucători ca să-i ia Steaua încontinuu”, a completat Lupu, la ”Matinal”.

 

Atacantul slovac de 32 de ani, care se află în ultimul an de contract cu gruparea din Ştefan cel Mare, ar urma să ajungă la marea rivală. Finanţatorul roş-albaştrilor a dezvăluit că mai este interesat şi de serviciile lui Cristian Băluţă, puştiul de 18 ani de la Viitorul. 

 

"Singurul jucător despre care pot vorbi la ora asta este Nemec. Mai e un jucător despre care pot plăti și să îl las acolo. Este Băluță, fundașul central. Steaua îl ia pe Nemec și dacă Nemec merită să joace, rup banca și Gnohere și Alibec. Dacă vine Nemec, știi cât rupe banca Alibec, o să îl vezi și prin tribună”, a declarat Gigi Becali.

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...