Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Pierdere mare pentru naționala de handbal înainte de Mondiale. Sezon încheiat pentru Gabriela Perianu

Recommended Posts

7Z0CWmf.jpg

 

Gabriela Perianu (23 de ani), inter stânga la clubul maghiar Siofok KC, aflată la cea mai bună perioadă a carioerei sale, s-a accidentat grav la genunchi, unde a făcut o ruptură a ligamentelor, astfel că are nevoie de intervenție chirugicală. În aceste condiții, Gabriela va reveni la antrenamente cel mai devreme peste 6 luni, dacă organismul va răspunde așa cum trebuie la recuperare.

 

Accidentarea i-a dat planurile peste cap și selecționerului Ambros Martin, mai ales că nu mai este mult timp până la Mondialul din decembrie, care va începe la 1 decembrie.

 

Naţionala feminină de handbal a României a fost repartizată în Grupa A la Campionatul Mondial 2017 din Germania, alături de Franţa, Spania, Slovenia, Angola şi Paraguay.

 

Din păcate, Perianu se află a doua oară în carieră în fața unei astfel de ipostaze total neplăcute. Handbalista a ratat și prezența la Europeanul din 2016, tot din cauza unei accidentări.

 

Revenind la meciul de joi, Siofok a câștigat clar disputa cu Dunaferr SE, 32-26, și coechipierele i-au dedicat victoria Gabrielei Perianu.

 

19 goluri a marcat Gabriela Perianu pentru Siofok în primele patru etape, fiind unul dintre golgheterii echipei.

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...