Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Dică poate alinia oricând trei echipe! ”Baza se dezvoltă în ritm amețitor. Va fi una dintre cele mai moderne din Europa!”

Recommended Posts

cb5jtxW.jpg

 

FCSB a câștigat fără emoții partida cu Sănătatea Cluj, din ”16”-imile Cupei României, pe ”Cluj Arena”, scor 6-1, și s-a calificat în optimile competiției KO. Sigur, cei de la Sănătatea evoluează în Liga 3, locul 9 în acest moment, dar merită remarcat faptul că și Nicolae Dică a mizat pe foarte mulți jucători mai puțini folosiți în acest sezon, unii dintre ei complet necunoscuți până în acest moment.

 

Dacă Mario Mihai, spre exemplu, a mai fost inclus în primul lot, la fel ca și Paul Szecui, în schimb tehnicianul, în vârstă de 37 de ani, n-a avut nicio problemă în a-i trimite pe teren pe Laurențiu Ardelean, Emilian Pacionel sau Ianis Stoica. Ultimul, băiatul lui Pompiliu Stoica, a pătruns, de altfel, și în topul celor mai tineri fotbaliști debutanți în fotbalul românesc.

 

”Până acum, Hagi era rezervorul de talente. Trebuie să fie și Steaua!”

 

Dică și-a permis acest ”lux” din două motive foarte clare. În primul rând, din cauza programului încărcat - pentru roș-albaștri urmează două meciuri extrem de importante, cu CS U Craiova, în campionat, și cu Be’er Sheva, în Europa League -, dar și pentru că are suficiente ”resurse” în lot, care trebuie ”exploatate”. 

 

Practic, la orice oră, tehnicianul vicecampioanei poate alinia trei echipe complet diferite, plus că poate face tot felul de joncțiuni în funcție de problemele de sănătate, de suspendări sau chiar de forma de moment a unora dintre jucători.

 

Este aproape imposibil să nu producă cei de la Academie, câtă vreme baza se dezvoltă într-un rimt amețitor și va deveni în foarte scurt timp una dintre cele mai moderne baze din Europa. Ceea ce ce s-a făcut acolo, nu s-a făcut în Romania.

Sigur, Hagi a făcut o bază formidabilă la Ovidiu, dar noi trebuie să ne batem cu Gică și acolo, pentru că, până acum, el era rezervorul de talente. Trebuie să fie și Steaua!”, a spus MM Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, la Pro X.

 

 

Iată cele trei echipe pe care le poate alinia Nicolae Dică:

 

Prima echipă: Fl. Niță - R. Benzar, Bălașa, Planic, J. Morais - Pintilii, D. Nedelcu - D. Man, Budescu, Fl. Coman - Alibec.

 

NbqOMsX.jpg

 

A doua echipă: Stăncioiu - Enache, Larie, Artur Jorge, Momcilovic - Teixeira, Ov. Popescu - Golofca, D. Benzar, De Amorim - Gnohere

 

ryBQuSw.jpg

 

A treia echipă: A. Vlad - Pleașcă, Laurențiu Ardelean, Artur Jorge, Mario Mihai - Vl. Achim, L. Filip - P. Szecui, Ianis Stoica, Alexandru Nicola - Emilian Pacionel

 

mBUN3oW.jpg

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...