Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Messi le-a transmis șefilor să meargă pe mâna lui și să aducă alt fotbalist în locul lui Coutinho

Recommended Posts

gJZpVgd.jpg

 

Lionel Messi vrea ca FC Barcelona să-l transfere pe Mesut Ozil în loc să-l ia pe Philippe Coutinho de la Liverpool. Internaționalul argentinian consideră că transferul lui Ozil ar fi mutarea mai inteligentă.

 

Superstarul Lionel Messi le-a transmis șefilor să ia în considerare transferul jucătorului Mesut Ozil, de la Arsenal, al cărui contract expiră la finalul acestui sezon. Messi a făcut astfel lobby pentru german în detrimentul lui Philippe Coutinho de la Liverpool. Potrivit publicației Don Balon, Messi este dornic să-l vadă pe internaționalul german semnând în luna ianuarie, pe o sumă mult mai mică decât i-ar costa pe catalani în privința lui Coutinho. ”Lionel Messi le-a spus șefilor de la Barcelona să-l transfere pe Mesut Ozil, starul lui Arsenal”. 

 

Messi s-a întors astfel la 180 de grade după ce în vară ar fi blocat drumul lui Mesut Ozil spre Camp Nou. Pe finalul perioadei de transferuri, în presa spaniolă a apărut informația că Barcelona încearcă transferul germanului de origine turcă de la Arsenal. Don Balon a susținut însă că Messi a considerat că fostul mijlocaș al lui Real Madrid nu ar fi adus un plus echipei catalane și s-a opus mutării.

 

Fostul fotbalist al lui Real Madrid mai este strâns legat de o eventuală mutare la Manchester United, unde s-ar putea reuni cu Jose Mourinho. 47 de milioane de euro a plătit Arsenal pentru Mesut Ozil în 2013 celor de la Real Madrid. În vârstă de 29 de ani, mijlocașul german este pregătit să plece de la Arsenal încă din această iarnă, astfel ca și echipa ”tunarilor” să poată încasa o sumă de bani. Ozil a intrat deja în ultimul an de contract, care expiră în vara anului viitor.

 

Cota fotbalistului, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, este de 50 de milioane de euro.

 

32 de goluri a înscris germanul pentru "tunari".

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...