Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Wenger, meciul 800 în Premier League. Rezultatele etapei a 10-a

Recommended Posts

BgjOP35.jpg

 

Favoritele au învins pe linie în etapa a zecea din Premier League, deschisă cu succesul lui Manchester United contra lui Tottenham, scor 1-0.

 

Liderul Manchester City şi-a păstrat avansul de cinci puncte faţă de rivala United după victoria cu 3-2 contra lui West Bromwich. Sane a deschis scorul şi are şase goluri şi patru assist-uri în ultimele şapte meciuri din Premier League.

 

Arsenal a învins-o cu 2-1 pe Swansea în meciul cu numărul 800 în Premier League pentru Arsene Wenger. Doar Sir Alex Ferguson (810) are mai multe partide ca manager în prima ligă din Anglia.

 

Aaron Ramsey a înscris al 50-lea gol în toate competiţiile pentru "tunari", al 11-lea jucător care reuşeşte asta cu Arsene Wenger pe bancă.

 

Liverpool a surclasat-o pe Huddersfield, scor 3-0, într-un meci în care Daniel Sturridge a marcat al 100-lea gol la o echipă de club, iar Salah a ratat un penalty la 0-0 ("cormoranii" au 34 de penalty-uri ratate, cele mai multe din Anglia, la fel ca Arsenal).

 

Chelsea a câştigat pe terenul lui Bournemouth, 1-0, graţie celei de-a treia reuşite din ultimele trei meciuri pentru Eden Hazard.

 

2nvPnpF.jpg

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

 

Edited by SBN

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...