Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Deşi e lider în Liga 1 şi în grupele UEL, Dică nu a primit încă un nou contract. Becali explică decizia

Recommended Posts

Z1zYBYd.jpg

 

FCSB traversează o perioadă extraordinară şi a urcat pe primul loc în Liga 1, în urma succesului categoric obţinut la Severin în faţa Craiovei, scor 5-2. Cu toate acestea, Gigi Becali nu se grăbeşte să-i ofere un nou contract lui Nicole Dică, a cărui înţelegere e valabilă până la finalul sezonului.

 

Victoria spectaculoasă de duminică a confirmat forma foarte bună a roş-albaştrilor. Neînvinsă în toate competiţiile de la începutul lunii septembrie, 0-1 cu Viitorul, vicecampioana are 9 victorii în ultimele 11 meciuri, iar în precedentele patru partide a marcat nu mai puţin de 20 de goluri.

 

În aceste condiţii, directorul sportiv Mihai Stoica i-a propus patronului să-i ofere un nou contract lui Dică. Becali nu se grăbeşte însă şi explică motivul deciziei sale.

 

"Mi-a zis Meme să-i prelungim contractul lui Dică încă un an. Am zis ok, dar cine ni-l ia pe Dică acum? Ni-l fură cineva pe Dică sau el pleacă undeva? Pentru ca el să se ducă să antreneze pe 2-3 milioane de euro, mai trebuie să antreneze încă un an. Dacă face performanță este posibil să-l curteze cineva, dar acum o să-l vrea doar din Arabia.

Eu cred că el este băiat deștept și vrea să mai stea cu echipa pe care o are acum. El este și norocos pentru că i-am făcut superechipă. Trebuie să joace în Champions League. Dacă ia campionatul și joacă în Champions League va putea să plece în Europa", a spus Becali, la Digi Sport.

 

Adus la începutul acestui sezon la FCSB, în locul lui Laurenţiu Reghecampf, Nicolae Dică a primit un contract pe un an, având ca obiectiv câştigarea campionatului.

 

Deşi a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, Dică a dus-o pe FCSB pe primul loc în Liga 1 şi în grupa din Europa League, unde are punctaj maxim după primele trei etape, datorită victoriilor cu Viktoria Plzen, Lugano şi Hapoel Beer Sheva.

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...