Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Imagini unice înaintea finalei Ligii Campionilor din Africa. Mereu surprinzătoarea lume a sportului

Recommended Posts

KErWKh8.jpg

 

Al Ahly, din Egipt, și Wydad Casablanca, din Maroc, joacă la sfârșitul acestei săptămâni returul finalei Ligii Campionilor Africii și ambele formații au intrat cu pregătirea pe ultima sută de metri pentru duelul care se va disputa cu trofeul pe masă. Atmosfera de mare meci s-a făcut simțită în jurul celor două echipe, iar imaginele apărute azi din cele două tabere au făcut înconjurul lumii.

 

Al Ahly a trebuit să-și amâne antrenamentul din această după-amiază din cauza fanilor. Mii de suporteri ai grupării din Cairo au luat cu asalt stadionul și au făcut practic imposiblă desfășurarea ședinței de pregătire.

 

După ce au umplut până la refuz tribunele, aceștia au intrat și pe teren, ocupând practic aproape jumătate din acesta.Suporterii au venit să-și încurajeze favoriții, care vor juca sâmbătă returul, la în Maroc, după 1-1 în Egipt, săptămâna trecută

 

 

Și la Casablanca a fost nebunie, nu doar la Cairo. În cel mai mare oraș din Maroc s-au pus în vânzare biletele pentru partida retur iar fanii lui Wydad Casablanca s-au călcat în picioare la propriu pentru pentru a cumpărat tichete la duelul de sâmbătă.

 

Biletele au fost în vânzare în această dimineață, dar mii de suporteri stăteau deja la coadă încă de noaptea trecută pentru a prinde un tichet la meciul retur dintre Wydad Casablanca și Al Ahly.

 

Pentru acest meci, la care sunt aşteptaţi circa 50.000 de suporteri şi care se va disputa sâmbătă, de la ora locală 20,00, pe stadionul Mohammed al VI-lea, au fost mobilizaţi 10.000 poliţişti, va exista o gardă specială pentru invitaţii de marcă şi un cordon de securitate pentru jucătorii şi suporterii clubului egiptean Al Ahly, potrivit presei locale. 

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...