Sign in to follow this  
SBN

Anunt teribil pentru Man United: Mourinho este gata sa plece! Mutarea la care nu se gandea nimeni poate deveni realitate

1 post in this topic

VoX9THc.jpg

 

Jose Mourinho a castigat mereu titlul in al 2-lea sezon la echipa pe care o antrena, insa cu Manchester United aceasta performanta are sanse bune sa devina istorie. United a pierdut derby-ul cu Chelsea din weekend, 1-0, iar presa britanica scrie ca antrenorul portughez se gandeste sa plece la finalul sezonului.

 

Mourinho este nemultumit de faptul ca nu au fost adusi decat 3 jucatori in vara, iar relatia cu conducerea lui United este din ce in ce mai proasta. Manchester Evening News scrie ca Mourinho este tentat sa plece la PSG.

 

Mourinho nu s-a adaptat prea bine in Manchester, preferand sa-si petreaca mereu timpul liber la Londra. Iar in timpul unui interviu recent pentru Telefoot, Mourinho a laudat-o pe PSG iar cuvintele portughezului nu erau intamplatoare, scriu englezii. In plus, Mourinho a criticat recent atmosfera de pe Old Trafford, ceea ce a sporit tensiunea de la United.

 

Man United este pe locul 2 in Premier League, la egalitate cu Tottenham, insa la 8 puncte in spatele celor de a Manchester City.

 

 

 

 

 

Sursa: sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.