Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Preşedintele lui Nantes e încântat de Tătăruşanu: "E unul dintre cei mai buni din Ligue 1"

Recommended Posts

TMz2bJp.jpg

 

Transferul lui Ciprian Tătăruşanu la FC Nantes s-a dovedit unul de succes, iar echipa lui Claudio Ranieri ocupă locul 5 în Ligue 1, după 12 etape, putând fi considerată revelaţia sezonului.

 

Portarul român, transferat în vară de la Fiorentina, este unul dintre motivele pentru care Nantes are un parcurs atât de bun. "Canarii" se află în spatele "Big 4-ului" din Franţa - PSG, AS Monaco, Olympique Lyon şi Olympique Marseille - şi preşedintele clubului, Waldemar Kita, este încântat de prestaţiile lui Tătăruşanu.

 

"Ciprian este cu siguranţă unul dintre cei mai buni portari din Ligue 1", a spus Kita, într-un interviu acordat italienilor de la Il Messaggero.

 

Transferul internaţionalului român de 31 de ani, care s-a integrat perfect şi a avut evoluţii apreciate în unanimitate, i-ar putea determina pe oficialii grupării franceze să aducă şi alţi jucători din Italia.

 

"Totul depinde de solicitările antrenorului şi de preţul jucătorilor", a explicat Waldemar Kita, care a insistat că, în ciuda începutului bun de sezon, comparaţiile cu Leicester, echipă pe care Ranieri a condus-o spre un succes surprinzător în Premier League, sunt forţate.

 

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...