Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Suarez, "pe făraș"! Transferul cerut de Messi: un nou partener "extraterestru" în atacul Barcei

Recommended Posts

Q1KG7HR.jpg

 

Luis Suarez are cel mai slab start de sezon al carierei, cu doar 3 goluri marcate în primele 11 etape din La Liga - ultimul în urmă cu aproape o lună, în runda a 8-a - iar performanțele slabe ale uruguayanului l-au făcut pe Lionel Messi să ia atitudine. Golgheterul de pe Camp Nou cere un transfer de pe urma căruia nouarul ar putea sări din schemă la Barcelona: Antoine Griezmann.

 

81,7 milioane de euro a plătit Barcelona în 2014 pentru transferul lui Luis Suarez, are până în această vară a fost cel mai scump fotbalist din istoria clubului. L-a depășit Ousmane Dembele, pentru care formația blaugrana a plătit 105 milioane de euro și bonusuri care pot duce suma la 150 de milioane, dar care s-a accidentat la scurt timp după transfer și nu își poate ajuca colegii.

 

Chiar dacă Suarez nu e deloc "în apele lui", Barcelona e lider în Primera Division, cu 31 de puncte, la 4 în fața Valenciei și la 8 peste rivala Real Madrid, campioana en-titre.

 

Messi e tot mai îngrijorat în privința partenerului său din atac, alături de care în sezoanele precedente făcea furori, într-un trident din care făcea parte și Neymar. Cu brazilianul plecat la PSG și cu Suarez într-o pasă atât de slabă, decarul Barcelonei se teme că uruguayanul s-ar putea să nu își revină niciodată la forma care l-a consacrat.

 

Chiar dacă se înțelege în continuare bine cu atacantul venit de la Liverpool în urmă cu 3 ani și nu cere expres plecarea acestuia, Messi indică un transfer care ar putea obliga clubul să îl vândă pe actualul nouar de pe Camp Nou.

 

Pentru partea a doua a sezonului, Messi (30 de ani) a găsit soluția ideală chiar în Spania, potrivit presei iberice: l-ar vedea perfect integrat în sistemul lui Valverde pe Antoine Griezmann, de la Atletico. Nici francezul nu se descurcă prea bine în acest momentul la Atletico Madrid, cu doar două goluri în 9 etape, dar vârsta (26 de ani) și un asemenea transfer îl fac pe Messi să considere că actualul star al lui Simeone ar putea avea o "explozie" valorică la Barcelona.

 

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...