Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

"Rocada mare" în fotbalul mondial! Cavani pleacă de lângă Neymar, la schimb cu o super-vedetă

Recommended Posts

MSGVvpq.jpg

 

Alvaro Morata a devenit ţinta numărul unu pentru PSG, conducerea francezilor considerându-l varianta perfectă pentru înlocuirea lui Cavani.

 

După ce în această vară trupa din Hexagon a depăşit orice record în materie de transferuri, aducându-l pe Neymar pentru 222 de milioane de euro, perioada de mercato de vara viitoare ar putea să aducă un alt atacant de super-clasă în capitala Franţei.

 

Atât Marca, cât şi mai multe ziare din Anglia anunţă azi că PSG l-a pus în capul listei de transferuri pe Alvaro Morata. Scandalul dintre Cavani şi Neymar a fost pentru moment îngropat, însă e destul de clar că cele două vedete nu pot să conlucreze pe termen lung.

 

Deşi s-a zvonit inclusiv de un posibil transfer al lui Neymar la Real, cel mai probabil Cavani va fi cel care va pleca. În acest context, Morata e văzut înlocuitorul perfect, el adaptându-se excelent atât în Spania, Italia sau Anglia. Adus la dorinţa specială a lui Conte, vârful iberic va fi cu atât mai uşor de convins în condiţiile în care relaţia dintre tehnician şi Abramovich e departe de a fi ideală.

 

Se speculează chiar pe seama unui schimb Cavani - Morata, Chelsea urmând să mai primească o sumă de bani, ca urmare a faptului că "Matadorul" a ajuns deja la 30 de ani.

 

101 goluri în 144 de meciuri a marcat Cavani pentru PSG, în timp ce Morata are şi el o rată excelentă la noul club: 7 reuşite în 10 partide.

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...