Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Grozav, după dubla cu Turcia: ”E o seară grozavă. Una dintre cele mai frumoase din cariera mea”

Recommended Posts

gH5rUMJ.jpg

 

România - Turcia 2-0. Tricolorii s-au impus în fața echipei pregătite de Mircea Lucescu. Victoria echipei naționale a fost adusă de Gicu Grozav, care a reușit să marcheze o dublă. Este cel de-al treilea gol marcat de jucătorul celor de la Karabukspor împotriva Turciei.

 

Mă bucur că am reuşit să câştigăm, că am reuşit să marchez, este una dintre cele mai frumoase seri din cariera mea. Însă ne aşteaptă un meci la fel de greu, cu Olanda, şi trebuie să fim concentraţi la maximum.

Petrecem puţin acum, ne bucurăm, dar de mâine trebuie să ne revenim şi sperăm să facem un meci bun cu Olanda la Bucureşti. Sper să facem un joc la fel de bun cu Olanda", a spus Grozav la ProX.

 

Gică Grozav a fost ”decarul” tricolorilor în acest meci și a recunoscut că a avut parte de presiune purtând numărul 10 pe spate.

 

"Am încercat să iau presiunea asta de pe mine, aveam o presiune în plus pentru că purtam acest tricou. E o seară grozavă şi suntem foarte bucuroşi.

Nu contează numărul de pe tricou, ci cât de bine îţi faci treaba în teren, şi în această seară am demonstrat toată echipa că ne-am făcut treaba cât mai bine", a mai spus Grozav.

 

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...