Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Decizia luată de Federaţia Italiană de Fotbal, după ratarea calificării la Mondialul din Rusia

Recommended Posts

60cPFlS.jpg

 

Conducerea federaţia italiene de fotbal se va reuni, miercuri la Roma, pentru a "face o analiză aprofundată şi a lua decizii legate de viitor", după ce Squadra Azzurra a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2018, a anunţat, marţi, Carlo Tavecchio, preşedintele FIGC, citat de AFP.

 

"Suntem profund marcaţi şi decepţionaţi de această ratare a calificării la Cupa Mondială. Este un eşec sportiv care necesită soluţii şi de aceea am convocat mâine (n.r. - miercuri) o reuniune cu toţi componenţii federali, pentru a face o analiză aprofundată şi a decide măsurile ce se impun pentru viitor", a declarat Tavecchio, citat de presa din Peninsulă.

 

Selecţionerul Italiei, Gian Piero Ventura, nu şi-a prezentat demisia după ratarea calificării la Cupa Mondială din 2018, în urma barajului cu Suedia, explicând că va trebui să vorbească mai întâi cu preşedintele federaţiei italiene de fotbal, Carlo Tavecchio.

 

Italia a ratat până acum doar două ediţii ale Cupei Mondiale de fotbal, cele din 1930 şi 1958, iar eşecul calificării la ediţia 2018 se poate transforma într-o adevărată "apocalipsă" pentru fotbalul italian, din punct de vedere economic şi sportiv, conform presei din peninsulă.

 

Italia a terminat la egalitate, 0-0, cu selecţionata Suediei, luni seara la Milano, scandinavii obţinând biletul pentru turneul final de anul viitor graţie victoriei la limită din meciul tur (1-0).

 

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...