Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Alertă la FCSB, după eşecul de la Iaşi: "De acum, asta se va întâmpla!"

Recommended Posts

tFsX8iT.jpg

 

CSM Poli Iaşi-FCSB 1-0. Cu Stoican în tribună pentru primul dintre cele trei meciuri pentru care a fost suspendat, ieşenii au reuşit un joc suficient de consistent vineri seară încât să ia toate cele trei puncte la jocul cu FCSB.

 

Echipa din Bucureşti venea în Copou ca favorită certă, dar asta nu i-a împiedicat pe Jo, Pedro Mendes, Cioinac şi Andrei Cristea să creadă în victorie şi să dea tot ce pot impulsionaţi şi de un stadion plin. Iar înfrângerea suferită la Iaşi le poate aduce celor de la FCSB mai multe probleme decât pierderea celor 3 puncte.

 

"FCSB are un lot extrem de valoros. Păi, dacă te uiţi pe bancă, Dică poate să facă trei echipe, nu două, şi toată lumea credea că FCSB a devenit invincibilă. S-a dovedit că nu este aşa şi de acum o să vedeţi că vor fi mult mai multe echipe care vor avea curaj cu Steaua. De acum va fi mai greu pentru FCSB", a afirmat la Digi Sport Matinal Florin Prunea, fostul preşedinte al clubului ieşean, cel care a plecat cu mare scandal de la CSM Poli.

 

Din lotul pe care l-au gestionat el şi cu Eugen Neagoe, la echipă au mai rămas 6 jucători, între care Mihalache, Frăsinescu, Cristea şi Ştefănescu.

 

După 18 jocuri, FCSB rămâne lider, cu 38 de puncte, urmată de de CFR, 37 de puncte, şi CS U Craiova, 33 de puncte, cu menţiunea că ultimele două au câte un meci mai puţin. CSM Poli Iaşi e pe locul 8, cu 24 de puncte.

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...