Sign in to follow this  
SBN

Sânmărtean, aproape de revenirea în Liga 1! "Semnează zilele astea"

1 post in this topic

KHzcq3w.jpg

 

FC Voluntari pregăteşte mutarea finalului de an. Ilfovenii sunt aproape de a semna cu Lucian Sânmărtean. "Va semna zilele acestea", a confirmat Claudiu Niculescu.

 

La 37 de ani, Lucian Sânmărtean este pe punctul de a reveni in Liga 1. Chiar dacă în vară a fost la un pas de a-şi anunţa retragerea, mijlocaşul s-a răzgândit şi este în discuţii avansate cu FC Voluntari. Ar fi al 5-lea club din România pentru care ar evolua, după Gloria Bistriţa, Vaslui, Steaua şi Pandurii.

 

"Am înţeles că va semna zilele acestea. El negociază cu conducerea clubului, dar într-o proporţie foarte mare eu cred că săptămâna viitoare va semna", a spus Claudiu Niculescu, completat de Doru Popadiuc: "Alături de Lazăr, Marinescu şi Florin Cernat, cred că am avea cei mai buni bătrâni, să zic aşa, din ţară. De fapt, sunt sigur de asta".

 

Claudiu Niculescu şi-ar fi dorit să se poată baza pe Sânmărtean împotriva campioanei en-titre, Viitorul. Chiar şi fără el, antrenorul ilfovenilor speră să-l învingă pe Hagi, asa cum a facut-o in Supercupa.

 

"Îl respect, pentru mine este un idol, a fost cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, dar vreau să câştig impotriva lui. Cum şi el, mai mult ca sigur, îşi doreşte să câştige împotriva mea", a mai spus tehnicianul

 

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.