Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Sânmărtean, aproape de revenirea în Liga 1! "Semnează zilele astea"

Recommended Posts

KHzcq3w.jpg

 

FC Voluntari pregăteşte mutarea finalului de an. Ilfovenii sunt aproape de a semna cu Lucian Sânmărtean. "Va semna zilele acestea", a confirmat Claudiu Niculescu.

 

La 37 de ani, Lucian Sânmărtean este pe punctul de a reveni in Liga 1. Chiar dacă în vară a fost la un pas de a-şi anunţa retragerea, mijlocaşul s-a răzgândit şi este în discuţii avansate cu FC Voluntari. Ar fi al 5-lea club din România pentru care ar evolua, după Gloria Bistriţa, Vaslui, Steaua şi Pandurii.

 

"Am înţeles că va semna zilele acestea. El negociază cu conducerea clubului, dar într-o proporţie foarte mare eu cred că săptămâna viitoare va semna", a spus Claudiu Niculescu, completat de Doru Popadiuc: "Alături de Lazăr, Marinescu şi Florin Cernat, cred că am avea cei mai buni bătrâni, să zic aşa, din ţară. De fapt, sunt sigur de asta".

 

Claudiu Niculescu şi-ar fi dorit să se poată baza pe Sânmărtean împotriva campioanei en-titre, Viitorul. Chiar şi fără el, antrenorul ilfovenilor speră să-l învingă pe Hagi, asa cum a facut-o in Supercupa.

 

"Îl respect, pentru mine este un idol, a fost cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, dar vreau să câştig impotriva lui. Cum şi el, mai mult ca sigur, îşi doreşte să câştige împotriva mea", a mai spus tehnicianul

 

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...