Sign in to follow this  
SBN

Milan, înfrângeri pe linie cu primele șase clasate din Serie A. Montella rezistă

1 post in this topic

IFoaAhN.jpg

 

AC Milan a investit peste 200 de milioane de euro în vară, după ce clubul a fost cedat de Silvio Berlusconi unor chinezi controversați, care au devenit subiect de anchetă pentru americanii de la New York Times.

 

Campania de achiziții și victoriile din startul sezonului obținute în fața unor echipe inferioare din punct de vedere valoric (CS U Craiova, Shkendija, Crotone și Cagliari) le-au dat speranțe rossonerilor, mai ales că, în perioada de pregătire, au câștigat cu 4-0 și amicalul cu Bayern.

 

Totul s-a prăbușit însă atunci când Milan a dat de echipele din prima jumătate a clasamentului din Serie A. Până în prezent, rossonerii au jucat cu toate echipele care ocupă, în prezent, primele șase locuri din campionat și n-au reușit să adune niciun punct.

 

După ce a pierdut și cu Napoli, sâmbătă seara, cu 1-2, pe San Paolo, Milan are înfrângeri pe linie cu echipele din Top 6 (Napoli, Juventus, Inter, Roma, Lazio și Sampdoria) și un golaveraj de 4-15.

 

Chiar și în aceste condiții, în care Milan e pe șapte în Serie A, la 11 puncte distanță de locurile de Champions League, antrenorul Vincenzo Montella rezistă. Este însă adevărat că, până acum, când s-a vorbit despre schimbarea sa, nu au fost aduse în discuție numele unor antrenori care să-i facă pe fanii lombarzilor să spere că lucrurile se vor schimba în bine.

 

Speranțele ale rossonerilor se pot lega de faptul meciurile dificile s-au terminat, iar, până la finalul anului, echipa lui Montella mai are de jucat cu Torino, Benevento, Bologna, Verona, Atalanta și Fiorentina.

 

Ținând cont de jocul din meciul cu Napoli (Milan n-a atins mingea deloc în careul advers, în prima repriză, devenind a doua echipă din acest sezon din Serie A, care reușește această contraperformanță după Benevento, care s-a aflat într-o asemenea situație cu Napoli și Juventus), e greu de crezut că rossonerii vor aduna foarte multe puncte în cele șase meciuri.

 

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.