Sign in to follow this  
sergius

[Sugestie] Sfat

7 posts in this topic

Nick - Mr.iX

Level - 37 

Sugestie :

Mai mult decat o sugestie e un sfat pentru cei din staff.

Este in legatura cu donatiile, mai precis cu ceea ce se poate primi de catre un player donand.

Judecand dupa numarul de playeri, banuiesc ca nici donatii nu prea mai sunt ( cu ce curaj sa mai donezi ). ma refer pentru bunuri in joc, nu la donatiile ce sunt facute pentru a ajuta serverul ( da, sunt si astfel de donatori).

In acest context, as propune sa se dea posibilitatea playerilor sa poata primi tot ceea ce se poate "cumpara" acum cu bani, prin activitati in game .

Stiu ca sunt questuri si alte sisteme care iti ofera posibilitatea sa castigi unele premii care nu le-ai putea avea altfel decat donand. dar nu ma refer la ele.

Ar fi bine sa se poata cumpara in joc cu acele egcoins, tot ceea ce se poate cumpara cu bani. Acest sistem poate functiona in paralel cu donatiile, in asa fel se da posibilitatea sa creasca ( in game ) si celor care, ori nu isi permit, ori aleg sa nu cheltuie bani in joc.

Stiu ca e nevoie de donatii si probabil nu e o decizie usor de luat, dar sincer acum, cred ca in situatia actuala nu prea e mare diferenta, poate in viitor daca se mai creste sa se lase doar pe metoda de donatii .

Nu m-am gandit exact la ce sistem sa faceti in game pentru a se putea utiliza "Shopul" fara bani reali, dar cred ca nu e asa de complicat de realizat, ideea e sa se foloseasca acele egcoins, dar sa fie preturi cat de cat accesibile oricui ( oricui e activ si joaca) .

So ...  ce ziceti ?

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pro, Sergiu chiar a venit cu o sugestie buna pana cand nu e prea tarziu. Ce e drept cam prea s-a comercializat forumul intr-o perioada, la fel si serverul de samp, ori dupa sugestia lui Kawa de a monetiza serverul de minecraft usor usor s-au lasat jucatorii, devenise un server pay to win. Ce e drept din ce vad ca se poate cumpara pe samp e suficient ca doar o sigura persoana sa doneze ca sa-i faca pe multi invidiosi si sa se lase din cauza unui mod pay to win.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Sunt PRO cu ideea lui Sergiu de a nu mai monetiza serverul de samp. Am intrat si eu de cateva ori si cand m-am uitat ce se poate achizitiona cu bani reali am luat pauza o buna perioada.... Cam de asta s-au si dus din jucatorii de pe minecraft, VRazvan a venit cu ideea monetizarii serverului ca cica sa aiba bani de intretinere. Ce e drept,  au fost investiti dar a adus un minus mare numarului  de jucatori acest lucru... Poate nici nu ar fi inchis serverul... Poate de asta si daca faceti promovari lumea se lasa de server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pro. Si eu am vrut sa ma apuc sa joc pe server dar nu-mi vand zacusca sa imi cumpar sultan pe joc...

Edited by MetallPersus
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pro, foarte buna ideea!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt PRO cu ideea lui Sergiu de a nu mai monetiza serverul de samp. Am intrat si eu de cateva ori si cand m-am uitat ce se poate achizitiona cu bani reali am luat pauza o buna perioada.... Cam de asta s-au si dus din jucatorii de pe minecraft, VRazvan a venit cu ideea monetizarii serverului ca cica sa aiba bani de intretinere. Ce e drept,  au fost investiti dar a adus un minus mare numarului  de jucatori acest lucru... Poate nici nu ar fi inchis serverul... Poate de asta si daca faceti promovari lumea se lasa de server

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pro... La cati jucatori sunt voi mai cereti donatii? Pai ce sa zica unul care abia se apuca si intalneste numai persoane cu valoare. Asa daca bagati bani in promovari degeaba. Sau ce faceti voi cu banii ca nu va raman jucatorii.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.