Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Duminică l-a făcut praf, azi s-a răzgândit! ”Dică e de trei ori mai bun decât Reghe!”

Recommended Posts

W9R9jbp.jpg

 

Nicolae Dică (37 de ani) poate sta liniștit până la vară. Nu va fi demis de la FCSB, chiar dacă echipa pare a fi acum într-o criză acută de formă. Gigi Becali a decretat chiar că actualul tehnician al roș-albaștrilor este cel mai mare din istoria clubului, de după evenimentele din decembrie 1989. În plus, finanțatorul a spus că Dică este peste Reghecampf și peste Olăroiu, ultimul, spre exemplu, fiind antrenorul care a dus Steaua până în semifinalele Europa League, în sezonul 2005-2006, în acea dublă de coșmar cu Middlesbrough.

 

Dică e cel mai mare antrenor al Stelei de după Revoluție! E de trei ori mai mare decât Reghecampf! Păi ce, Olăroiu a calificat echipa în primăvară europeană cu două etape înainte de final?”, a spus Becali, la Pro X.

 

Latifundiarul a ținut însă să precizeze că situația lui Dică se poate schimba radical în cazul în care FCSB nu va câștiga campionatul: ”Totuși, dacă Dică nu ia titlul, în vară îl voi da afară!.”

 

Becali și-a mai revenit după supărarea pe care i-a pricinuit-o eșecul cu Astra, de la Giurgiu, din campionat, când roș-albaștrii au pierdut cu 0-2, al treilea eșec la rând al vicecampioanei în decurs de numai o săptămână.

 

"Mi-a spus Dică că nu îmi mai spune echipa înainte de meci. Nu mă mai întrebaţi. Nu mai vrea omul să mi-o spună. Ce să fac, să-l bat? A zis "poţi să mă dai afară, dar nu îţi dau echipa. Nu ţi-o spun, domne". Aşa mi-a zis. M-am enervat, dar mi-am revenit", a mai spus Becali.

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...