Sign in to follow this  
SBN

Duminică l-a făcut praf, azi s-a răzgândit! ”Dică e de trei ori mai bun decât Reghe!”

1 post in this topic

W9R9jbp.jpg

 

Nicolae Dică (37 de ani) poate sta liniștit până la vară. Nu va fi demis de la FCSB, chiar dacă echipa pare a fi acum într-o criză acută de formă. Gigi Becali a decretat chiar că actualul tehnician al roș-albaștrilor este cel mai mare din istoria clubului, de după evenimentele din decembrie 1989. În plus, finanțatorul a spus că Dică este peste Reghecampf și peste Olăroiu, ultimul, spre exemplu, fiind antrenorul care a dus Steaua până în semifinalele Europa League, în sezonul 2005-2006, în acea dublă de coșmar cu Middlesbrough.

 

Dică e cel mai mare antrenor al Stelei de după Revoluție! E de trei ori mai mare decât Reghecampf! Păi ce, Olăroiu a calificat echipa în primăvară europeană cu două etape înainte de final?”, a spus Becali, la Pro X.

 

Latifundiarul a ținut însă să precizeze că situația lui Dică se poate schimba radical în cazul în care FCSB nu va câștiga campionatul: ”Totuși, dacă Dică nu ia titlul, în vară îl voi da afară!.”

 

Becali și-a mai revenit după supărarea pe care i-a pricinuit-o eșecul cu Astra, de la Giurgiu, din campionat, când roș-albaștrii au pierdut cu 0-2, al treilea eșec la rând al vicecampioanei în decurs de numai o săptămână.

 

"Mi-a spus Dică că nu îmi mai spune echipa înainte de meci. Nu mă mai întrebaţi. Nu mai vrea omul să mi-o spună. Ce să fac, să-l bat? A zis "poţi să mă dai afară, dar nu îţi dau echipa. Nu ţi-o spun, domne". Aşa mi-a zis. M-am enervat, dar mi-am revenit", a mai spus Becali.

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.