Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Înainte să spună că Adebayor "și-a pierdut ceasul", Șumudică i-a cerut tricoul. Răspunsul fostului "galactic"

Recommended Posts

NWcULmr.jpg

 

Marius Șumudică s-a enervat la culme luni seară, când echipa sa a fost egalată de Bașakșehir cu un gol marcat după o preluare cu mâna a lui Emmanuel Adebayor, fostul jucător de la Real Madrid, Arsenal și Manchester City. A făcut deliciul microbiștilor cu declarația făcută după meci, când a spus că atacantul "și-a pierdut ceasul" în momentul hențului, iar în emisiunea "Digi Sport Matinal" a vorbit pe larg despre gestul togolezului și reacția antrenorului adversarilor, Abdullah Avci.

 

Șumudică a precizat că, în timpul jocului, când o fază l-a adus pe Adebayor aproape de banca sa, i-a cerut tricoul, mai în glumă, mai în serios, spunând că vrea să aibă o amintire cu urma mingii de pe mâneca atacantului care a jucat și la Real Madrid. Antrenorul oaspeților. Abdullah Avci, a comentat și el la finalul meciului pe seama dialogului dintre cei doi, dar Șumudică nu i-a rămas dator.

 

"E un rezultat extraordinar, în condițiile în care primim vizita a două echipe mari acasă: Trabzon și Bașakșehir. În 180 de minute nu au tras un șut pe spațiul porții. A făcut-o Bașakșehir ieri, cu ajutorul unui henț. E un rezultat bun, cu o echipă mare, cu jucători precum Adebayor, Clichy, Inler, Babacan. Sunt mândru de ce realizăm aici eu și staff-ul meu și suntem de departe revelația de aici în acest sezon. Aducem 28.000 de spectatori, anul trecut aveau 3.000, 3.500. Îi aduc jocul și rezultatele, poate și carisma mea", a spus Marius Șumudică, în cadrul emisiunii "Digi Sport Matinal".

 

"Unora le-a convenit, altora nu. Adebayor s-a deplasat lângă banca mea și i-am zis: 'Te rog frumos, după meci să îmi dai și mie tricoul, că vreau să îl am amintire cu urma de la minge pe mână'. A început să râdă și a spus că acesta e fotbalul. La final a fost huiduit și a făcut niște plecăciuni ca și cum și-ar fi recunoscut vina și și-ar fi cerut iertare. La sfârșitul meciului, antrenorul lor a spus că îmi va trimite prin cargo tricoul, că i l-am cerut lui Adebayor. I-am zis să mi-l dea pe cel din prima repriză, cu urma de pe mânecă", a mai spus antrenorul de la Kayserispor.

 

"Am fost puțin deranjat de validarea golului marcat de Adebayor, fiindcă muncești o săptămână pentru un meci. Vreau să îmi clădesc un nume, pentru că nu e ușor să intri în circuitul acestei țări. E un fotbal foarte bine catalogat în momentul de față. Chiar îmi spunea bașkanul că trebuie să facem un meci foarte bun, pentru că e transmis în peste 35 de țări", a completat Marius Șumudică.

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...