Sign in to follow this  
miLan

Waze are versiune pentru motocicliști, să nu se simtă excluși în trafic

1 post in this topic

waze-europa-eena--1170x644.jpg

 

Waze, cea mai populară aplicație de navigare turn-by-turn de Android și iOS, lansează o nouă serie de caracteristici.

Waze a câștigat simpatia tuturor șoferilor și asta pentru că oferă informațiile de care au nevoie, scurt și la obiect. Acum, aplicația vine în întâmpinarea motocicliștilor, să nu se simtă excluși din trafic. Astfel, Waze oferă recomandări pentru cel mai bun traseu pe baza datelor trase de la motocicliști.

 

 

Waze spune că s-a îmbunătățit la estimarea timpilor de sosire pentru motociclete, care ”diferă foarte mult de la ETA-urile de automobile”. În plus, modulul motocicletei adaugă și informații de rutare pentru drumurile înguste, care nu sunt accesibile cu mașina.

Actualizarea este disponibilă deja și asta nu e tot. Există versiunea comenzi vocale ”OK Waze” în SUA, Marea Britanie și Canada, permițându-ți să soliciți informații sau să schimbi destinația fără să-ți iei mâinile de pe volan. După ce rostești ”OK Waze” îi poți cere să te ducă acasă, să găsească o benzinărie și altele.

 

 

Ultima actualizare Waze este, poate, și cea mai importantă. Locurile de parcare sunt acum parte a sistemului de rutare a aplicației. Suportul HOV se lansează în 22 de state din SUA, plus Canada. Nu rămâne decât să așteptăm să fie lansată și la noi în țară și, astfel, să schimbăm un lucru destul de enervant și obositor din trafic, cel puțin în București.

 

Waze nu se mulțumește că este cea mai folosită și utilă aplicație a șoferilor și caută mereu să se îmbunătățească și să le vină în ajutor, atunci când știe că lucrurile nu sunt tocmai roz.  La bază, acesta este un serviciu gratuit oferit de Google, deși s-a dezvoltat independent de Google Maps și pare a fi cu câțiva ani în fața aplicațiilor de navigație alternative pentru mobil. Singura sa limitare ține de necesitatea unei conexiuni constante la internet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.