Sign in to follow this  
Followers 0
miLaneZ

Microsoft lansează oficial browser-ul Edge pentru iOS

1 post in this topic

Edge-2--e1445332452391.jpg

 

Microsoft a lansat oficial browserul Edge pe iOS. Compania a pus la dispoziție pentru prima oară această aplicație luna trecută sub formă de beta, dar acum este disponibilă pentru toți cei care se gândesc să instaleze un browser Microsoft pe iPhone – dar să nu vă așteptați la optimizare pentru iPhone X sau iPad.

În ceea ce privește caracteristicile sale, Microsoft Edge aduce o integrare mai bună pentru utilizatorii Windows pe iOS. De exemplu, există o funcție „continuă pe PC”, care permite utilizatorilor să comute cu ușurință între PC-uri și iPhone – într-un mod foarte similar cu modul în care funcționează Handoff și Continuity între iOS și macOS.

Din moment ce Edge este în definitiv un browser, beneficiați de funcții precum favorite, istoric, mod privat și lista de lectură. Parolele și informațiile de conectare se sincronizează de asemenea între PC și iPhone, în timp ce există și un cititor de cod QR integrat. Căutarea vocală permite utilizatorilor să pună o întrebare și Microsoft Edge să-l caute în „moduri mai naturale și mai familiare” decât căutările tradiționale.

O omisiune majoră este suportul pentru iPad. Aceasta înseamnă că va trebui totuși să jonglați cu paginile voastre favorite între două browsere dacă folosiți des iPad-ul. Mai mult de atât, aplicația apare pe ecranul lui iPhone X în format letterbox.

Quote

Funcțiile familiare ale lui Microsoft Edge, cum ar fi Hub-ul, permit utilizatorilor să organizeze web-ul într-un mod care reduce aglomerarea, facilitând astfel găsirea, vizualizarea și gestionarea conținutului lor când sunt pe drum. Microsoft Edge este conceput pentru utilizatorii de Windows 10 pentru a naviga pe web cum trebuie, oriunde s-ar afla, fără a le perturba experiența.

 

Microsoft Edge este acum disponibil în App Store gratuit.

 

playtech.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.