Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
SBN

Raspunsul lui Becali dupa dezvaluirea surpriza a lui Iordanescu: "Se va intelege cu Armata". Ce urmeaza in batalia pentru marca

Recommended Posts

IgY7pul.jpg

 

Anghel Iordanescu a afirmat intr-o emisiune la Radio Europa FM ca Gigi Becali i-a marturisit ca "mai devreme sau mai tarziu va ajunge la o intelegere cu Armata".

 

Gigi Becali este increzator ca scandalul cu Armata va avea o finalitate, dar spune ca aceasta va veni din gura unui judecator! Patronul FCSB a vorbit pentru ProTV si www.sport.ro, spunand ca "se va incheia conflictul cu Armata cand o sa-i bat in instanta".

 

"Se va incheia acest conflict cu Armata pentru ca o sa-i bat in instanta, eu asta i-am zis, la asta m-am referit.

 

Se va incheia pentru ca nu are cum sa tina o nedreptate, cand adevarul e 100% de partea mea! Nu poate minciuna sa dainuiasca la infinit! Si stiti de ce? Pentru ca toate celelalte echipe sunt in faliment! Pai avem o singura echipa care traieste, care aduce bani si ei vor sa o distruga?! O sa se trezeasca niste oameni si or sa zica <<gata cu minciunile si cu magariile, ca se duce tara de rapa asa>>.

 

Eu nu am nicio problema ca e FCSB, Steaua, e acelasi lucru! Am castigat mai multi bani in ultimii ani si din publicitate! Problema mea e urmatoarea: cum se pot intampla asemenea magarii in tara mea? Sunt prea multe lucruri putrede in tara noastra acum! Asta e durerea!

 

Eu o sa-i bat in instanta oricum. Si daca ramane asa, cu FCSB, foarte bine, nu am nimic de pierdut!

 

Oamenii sunt alaturi de echipa. Oamenii simpli inteleg minciuna, o simt. Dusmania e a oamenilor cu functii!

 

Dupa ce vad ca sefii de servicii se intalnesc cu Oprea la el acasa... daca s-a ajuns la asa ceva, ma refer la Maior, Coldea si la cel de la Cluj, Dancu...De-aia a ajuns tara unde a ajuns, pentru ca niste oameni decideau totul. Dar lucrurile se schimba in bine, nu mai au putere sa faca ce vor ei, sa dea puscarie la oameni cum vor ei", a spus Gigi Becali.

 

 

 

 

 

Sursa: sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.