Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Miriuţă: "Voi fi liniştit când voi fi 2 metri sub pământ". De ce îi bagă în şedinţă pe jucători

Recommended Posts

oIuqx1M.jpg

 

Dinamo - Voluntari 2-0. Echipa lui Vasile Miriuţă a obţinut o victorie importantă în lupta pentru play-off. Meciul a fost decis în primul sfert de oră de golurile înscris de Anton şi Katsikas.

 

Rivaldinho a fost cel mai ghinionist jucător de pe teren: a lovit bara în două rânduri, având şi alte ocazii mari de a marca. Miriuţă îi bagă marţi în şedinţă pe dinamovişti, după evoluţia din repriza secundă.

 

"A fost o victorie meritată, felicit jucătorii pentru prima repriză, este cea mai bună de când sunt la Dinamo. A fost o automulţumire în a doua repriză, n-am mai fost agresivi, a fost o relaxare pentru care o să îi cert.

Dinamo din prima repriză e acel Dinamo pe care ni-l dorim. Pe toţi o să îi cert, ne-am relaxat, nu sunt mulţumit de ce s-a jucat de la 2-0 deloc", a spus Miriuţă la flash-interviu.

 

Lupta pentru ultimele locuri care duc în play-off e din ce în ce mai dură. Cu cinci etape rămase de disputat, Dinamo e pe locul 7, cu 33 de puncte. Astra şi Viitorul sunt pe 5 şi 6 (34 de puncte), iar Botoşaniul e pe 4 (35 de puncte).

 

"O să fiu liniştit peste 30 de ani, când o să fiu doi metri sub pământ, sper că o să trăiesc 77-78 de ani.

 

La Timişoara se câştigă greu, dacă vom fi cu gândul la vacanţă vor fi mari probleme, sper să îi mobilizez pe ultima sută de metri.

 

Noi trebuie să câştigăm jocurile noastre, suntem la mâna noastră pentru a merge în play-off", a mai spus Miriuţă.

 

 

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...