Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Presa internaţională, surprinsă de eliminarea României! "Neagu a tras echipa după ea de una singură"

Recommended Posts

is1esit.jpg

 

Eliminarea dramatică a României, din optimile Mondialului din Germania, după 27-28 cu Cehia, a luat prin surprindere presa din toată lumea.

 

"România a câştigat grupa după ce a impresionat, în timp ce Cehia a terminat pe 4 în grupa Suediei. România era favorită, dar asta nu a împiedicat Cehia să se califice după un meci super-dramatic. România a fost cu siguranţă mai bună în prima repriză, iar motivul principal a fost superstarul Cristina Neagu. În partea secundă, Cehia a început să domine din ce în ce mai mult şi s-a calificat în sferturi", a scris site-ul suedez Handbolls Kanalen.

 

Maghiarii de la Nemzeti Sport au lăudat-o şi ei pe Cristina Neagu, care a marcat 13 goluri în eşecul la limită cu Cehia: "Jucătoarea de clasă mondială Cristina Neagu a tras de una singură echipa României după ea în startul partidei, dar totuşi, cehii au încercat s-o scoată din mână. La final, româncelor nu le-a venit să creadă că au pierdut meciul, însă Cehia, care a terminat pe 4 în grupă, merge în sferturile de finală, iar toate jucătoarele au izbucnit în lacrimi de bucurie".

 

Norvegienii de la Aftenposten cred că "Cehia a devenit senzaţia Cupei Mondiale după un meci în care a eliminat România. Starul româncelor, Cristina Neagu, a fost complet distrusă la finalul meciului".

 

Site-ul polonez Sport Onet susţin că "Cehia a fost cu puţin mai bună decât România, dar a obţinut calificarea în sferturile de finală. Startul a fost echilibrat, cu Cristina Neagu în prim-plan pentru echipa României. Golul victoriei a fost marcat de Hrbkova, care a adus o victorie senzaţională a Cehiei. Cea mai bună jucătoare de pe teren a fost însă Jerabkova".

 

România a încheiat Campionatul Mondial din Germania cu trei victorii, cu Paraguay, Slovenia şi Spania, şi două înfrângeri, cu Franţa şi Cehia.

 

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...