Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

”Doar numele a mai rămas de Steaua! Și nici măcar ăla”. Cum i-a analizat ”Gazzetta dello Sport” pe elevii lui Dică

Recommended Posts

ngV8ogS.jpg

 

Lazio a picat cu FCSB în ”16”-imile Europa League, astfel că cel mai important cotidian de sport din Italia, Gazzetta dello Sport”, a alocat un spațiu important grupării din estul Europei.

 

Jurnaliștii peninsulari știu de scandalul din România, legat de numele vicecampioanei, dar consideră că trupa lui Nicolae Dică este continuatoarea celei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, în mai 1986. 

 

Doar numele a mai rămas de Steaua! Și nici măcar ăla. În interiorul țării, Steaua se numește FC FCSB. Ceea ce înseamnă Fotbal Club Fotbal Club Steaua București. Aceasta este echipa pe care o va întâlni Lazio în șaisprezecimile Europa League”, au titrat cei de la ”Gazetta dello Sport”.

 

Italienii au analizat și lotul echipei bucureștene. Dacă pe Budescu l-au ”botezat Bombardierul”, în schimb ei și-au adus aminte că Alibec a fost finalist al Europa League U18, cu Inter Milano, dar și că acum este departe de forma de atunci

 

Golgheter este Gnohere, cu 12 reușite, jucător adus de la marea rivală Dinamo în stilul lui Becali, care cumpără jucătorii buni ai rivalelor pentru a rămâne în top. Și Tănase trebuie remarcat. Este căpitanul, numărul 10 și un golgheter discret, cu 9 goluri în acest sezon.

 

Bombardierul din Europa este Budescu, 3 reușite. Pe bancă, dar uneori și pe teren, Denis Alibec, finalist al Ligii Campionilor U18 cu Inter Milano. Visa să-i calce pe urme lui Milito când marca cu Bayern, însă cariera lui este diferită acum.

 

Pe bancă e Dică, fostul jucător al lui Zenga de la Catania. Pe scurt: sunt niște individualitați bune, dar Hagi nu mai joacă. Iar Steaua și-a pierdut identitatea legendară”, au mai scris italienii de la ”Gazzetta dello Sport”.

 

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...