Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Ronaldo nu se teme de Neymar! Mesajul starului după ce a aflat de duelul galactic din optimile Ligii

Recommended Posts

3qpMhSL.jpg

 

PSG - Real Madrid este, fără doar şi poate, cel mai tare meci din optimile UEFA Champions League. Imediat după tragerea la sorţi, Cristiano Ronaldo a avut un mesaj pentru colegi.

 

"Ei trebuie să se teamă de noi. Orice echipă joacă împotriva trupei lui Zidane, trebuie să se teamă. Nu noi", le-a spus Ronaldo colegilor, susţine Don Balon.

 

Ronaldo nu se teme astfel de venirea pe Santiago Bernabeu a lui Neymar, cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Starul brazilian e ajutat în ofensivă de alţi doi super-jucători, Kylian Mbappe şi Edinson Cavani.

 

PSG nu are amintiri plăcute din duelurile recente cu formaţiile spaniole. În doua dintre precedentele trei sezoane, actualul lider din Ligue 1 a fost eliminat din Liga Campionilor de FC Barcelona - în sferturile de finală ale ediţiei 2014/15 (1-3 şi 0-2) şi în optimile de anul trecut, când catalanii au reuşita una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria competiţiilor continentale.

 

Învinsă cu 4-0 la Paris, formaţia blaugrana a mers mai departe graţie victoriei cu 6-1 de pe Camp Nou, cu trei goluri marcate în ultimele 7 şapte minute. Două dintre ele i-au aparţinut lui Neymar, ajuns între timp în capitala Franţei, în schimbul sumei record de 222 de milioane de euro.

 

În plus, nici tradiţia confruntărilor cu Real Madrid nu le oferă motive de optimism parizienilor. Vicecampioana Franţei nu a obţinut vreo victorie în ultimele trei meciuri cu formaţia "blanco" în cupele europene (două remize şi o înfrângere), iar în ultimele două nici nu a reuşit să marcheze.

 

În plus, antrenorul lui PSG, Unai Emery nu a obţinut vreun succes în nouă vizite pe Santiago Bernabeu - 8 înfrângeri şi un rezultat de egalitate.

 

Totuşi, PSG a mers mai departe de fiecare dată când a jucat duble eliminatorii cu Real Madrid. S-a întâmplat în sezoane consecutive. În sferturile de finală ale Cupei UEFA, ediţia 1992/93, francezii au câştigat cu 4-1 pe teren propriu şi au pierdut cu 3-1 în Spania. Un an mai târziu, tot în sferturi, dar în Cupa Cupelor, formaţia din capitala Franţei s-a impus pe Bernabeu cu 1-0, apoi a remizat pe teren propriu (1-1).

 

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...