Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Adio, Singapore! Turneul Campioanelor îşi schimbă locaţia, iar Halep şi-a ales destinaţia preferată

Recommended Posts

wyiNxC3.jpg

 

Din 2019, Turneul Campioanelor îşi schimbă locaţia. Singapore a găzduit din 2014 competiţia care adună la start cele mai bune 8 jucătoare dintr-un sezon, dar acum e vremea ca alt oraş să aibă această onoare. Simona Halep are o favorită, din cele rămase în cursă: Saint Petersburg.

 

Iniţial, şase metropole îşi făcuseră cunoscută intenţia de a organiza turneul, trei dintre ele fiind din China. În cele din urmă, în "finală" au rămas Praga, Shenzen, Saint Petersburg şi Manchester.

 

Numărul unu mondial, Simona Halep, şi-a făcut astăzi cunoscută simpatia pentru oraşul din nord-vestul Rusiei.

 

"Sunt foarte fericită să aud că St Petersburg e una dintre cele trei oraşe rămase în cursă pentru organizarea Turneului Campioanelor, din 2019. E unul dintre cele mai frumoase locuri din lume şi abia aştept să mă întorc la anul, după Australian Open, să joc acolo", a explicat marea noastră campioană astăzi.

 

Halep nu a jucat vreo finală încă la Saint Petersburg, acolo unde în 2017 s-a impus Kristina Mladenovic. Totuşi, o altă româncă a bifat una din performanţele carierei, în 2015: Patricia Ţig a fost la un set distanţă să o învingă în ultimul act pe Ostapenko. Letona s-a impus în cele din urmă cu 3-6, 7-5, 6-2.

 

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...