Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Halep negociază cu un alt mare producător de echipament sportiv. Ce sumă cere liderul WTA

Recommended Posts

ld1fnVw.jpg

 

Simona Halep s-a despărțit recent de sponsorul ei principal, Adidas, cu care colabora din 2014 și de la care primea un milion de euro pe an.
Ajunsă pe primul loc în ierarhia WTA, Halep a cerut renegocierea contractului, însă gigantul german a refuzat.

 

Simona nu duce însă lipsă de oferte. Un alt mare producător de echipament sportiv, Nike, ar fi început deja negocierile cu Halep. Totul ar fi fost intermediat de Andrei Pavel, noul membru din staff-ul Simonei. Acesta a mai lucrat cu producătorul american de echipament sportiv pe vremea când era jucător activ.

 

Nike sponsorizează nume mari în tenisul mondial, printre care Rafael Nadal, Roger Federer, Serena Williams sau Maria Sharapova. Aceasta din urmă primește 8,75 milioane de dolari pe an. Potrivit informaţiilor din piaţă, Simona ar dori aproximativ două milioane de euro pentru a-şi pune semnătura pe contractul cu Nike. Rămâne să se discute în continuare pe marginea termenilor exacţi ai contractului, dar sunt şanse mari să se ajungă la un acord în perioada următoare. 

 

Conform WTA, numai din tenis, Simona Halep, a câștigat în total 20.736.015 de dolari, dintre care 5.275.227 de dolari numai în 2017.

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...