Jump to content
Sign in to follow this  
SBN

Nebunie în Turcia: fanii lui Galata îl cer pe Şumudică în locul lui Igor Tudor! Kayserispor tocmai i-a pus clauză

Recommended Posts

5rSNu1D.jpg

 

Conducerea clubului Galatasaray nu a mai suportat şi şi-a pus în practică dorinţa pe care o avea încă din vară: l-a dat afară pe Igor Tudor, antrenor care a venit la Istanbul de la Karabuspor. Perioada extraordinară pe care o traversează Şumudică de la startul sezonului cu Kayserispor i-a făcut pe foarte mulţi fani ai celebrului club în Turcia să-l ceară pe român pe banca tehnică pe care au mai stat Mircea Lucescu şi Gică Hagi.

 

Cea mai bună dovadă este avalanşa de twitt-uri, în care fanii consideră că Şumudică a făcut din Kayserispor revelaţia Turciei şi ar fi nimerit să ia din mers Galata. În Turcia se mai joacă o etapă şi o manşă din Cupa Turciei, pe 24 decembrie, respectiv 26 decembrie, apoi va fi pauză până pe 16 ianuarie, când se vor disputa meciurile retur din "optimile" Cupei Turciei.

 

După 16 runde, Kayserispor este pe locul 4, cu 30 de puncte, la 3 lungimi de liderul Istanbul BB. Zilele trecute, preşedintele echipei din centrul Turciei a introdus în contract o clauză de reziliere de 500.000 de euro, pe care clubul ar primi-o dacă Şumi forţează plecarea. Pentru că i-a reziliat unilateral contractul lui Tudor, după înfrângerea cu Yeni Malatyaspor, scor 1-2, Galata îi va plăti  400.000 de euro antrenorului.

 

Antrenorul român a preluat-o pe Kayserispor în vara acestui an, după ce s-a despărțit de Astra, echipă pe care a făcut-o campioană în 2016. În prezent, echipa pregătită de Șumudică este revelația sezonului în Turcia, fiind pe locul 6, la egalitate de puncte cu Beșiktaș și la un singur punct de locurile care duc în cupele europene.

 

Șumudică se află la a treia experiență ca tehnician, în străinătate, după cele de la Kavala și Al-Shaab. Tehnicianul a mai pregătit echipe precum Farul, Rapid, Bistrița, U Cluj sau Chiajna.

 

 

 

 

Sursa: DIGISport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...