Jump to content
Sign in to follow this  
ANNOUNCEMENT

Anunturi comunitate

Recommended Posts

In acest topic veti fi anuntati atunci cand se vor face modificari sau orice anunturi care au legatura cu comunitatea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut eGameri !

 

Staff-ul eGaming va anunta ca, incepand de astazi, vor avea loc cateva schimbari in interiorul conducerii comunitatii .

Formula de conducere ce va avea efect incepand cu data de astazi este urmatoarea :

 

 

Echipa de scripteri :

 

Urmeaza ca in zilele urmatoare, cei care se vor ocupa de anumite sectiuni (samp/forum), sa decida daca e nevoie de schimbare si la cei cu functii mai mici .

S-a luat aceasta decizie in speranta unei noi incercari de a reabilita aceasta comunitate. Speram, cu ajutorul vostru, acest lucru sa fie posibil cat mai curand.

P.S. Cei care aveti idei / propuneri, suntem deschisi oricarui subiect, asa ca nu ezitati sa ne contactati printr-un PM .

  • Like 16

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Cautare Moderator Global 

 

Avand in vedere ca unul din Moderatorii Globali al comunitatii va avea o perioada de inactivitate, staff-ul eGaming a decis sa aleaga un Moderator Global.

S-a decis ca aceasta cautare sa se faca public, de obicei acest lucru se face prin votul moderatorilor cu acces in zona privata, pentru a da posibilitatea tuturor sa aplice pentru aceasta functie.

Sun insa cateva reguli de respectat, nu putem alege Moderator Global pe cineva care nu a mai avut contact in viata lui cu forumul eGaming ca moderator, nu ar fi corect fata de cei care sunt activi ca moderatori si playeri vechi pe forum.

Asa ca daca ai 

-Vechime pe comunitate

-Experienta ca moderator

-Un "cazier" cat de cat curat

- Activitate pe forum ( in prezent)

 

Te asteptam cu o cerere la acest LINK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare,

 

Incepand de azi, moderatorii comunitatii au obligatia de a-si indeplini o activitate minima saptamanala.

Asadar, fiecare moderator are obligatia de a posta saptamanal minim 10 articole in sectiunile pe care le modereaza si de a organiza un concurs specific sectiunii respective la un interval de maxim 60 zile.

Moderatorii C. Gaming nu au obligatia de a posta articole/stiri dar trebuie sa organizeze o competitie la interval de maxim 60 zile.

 

*Pentru fiecare concurs / competitie incheiata cu succes moderatorul / organizatorul va fi rasplatit cu premii pe forum / SA:MP / Minecraft iar premiile sunt acordate tinand cont de dificultatea concursului si de numarul membrilor participanti la concurs.

 

Nerespectarea activitatii minime saptamanale si neorganizarea concursurilor pot aduce sanctiuni moderatorilor precum: avertisment sau suspendare temporara sau definitiva din functia de moderator.

!Daca din motive personale un moderator nu-si poate indeplini activitatea minima va trebui sa anunte perioada de inactivitate in topicul special din sectiunea privata a moderatorilor sau prin PM unui Moderator Global.

 

Recrutare Moderator C. Gaming:

 

Daca doriti sa organizati o competitie ( CS:GO 1vs1, 5vs5 ; FIFA, LOL , HaxBall, Table, OSM , etc ) si nu esti deja moderator, poti solicita printr-o cerere scrisa unui Moderator Global in PM.

La finalizarea competitiei veti primi statutul de Moderator C.Gaming si premiile aferente.

 

* Pentru sectiunile Media, Gaming, Sport, Viata, Fun doar moderatorii sectiunilor pot organiza competitii.

* Pentru sectiunea Grafica nu e necesar sa organizeze fiecare moderator cate un concurs, ci doar unul dintre moderatori.

 

  • Like 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu ocazia sarbatorilor de Paste, comunitatea eGaming va ofera, doar pe durata zilei de azi, posibilitatea de a va schimba numele pe forum gratis si fara sa fiti in vreun grup anume.

Tot ce trebuie sa indepliniti este sa fiti inregistrati de cel putin 14 zile pe forum.

Va urez sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi , distractie placuta atat pe serverele comunitatii cat si in afara lor .

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Staff-ul eGaming va anunta ca suntem in cautarea unei persoane care sa se ocupe cu monitorizarea serverelor de pe comunitate.

Aceasta persoana nu se va ocupa de servere si de buna lor desfasurare ci de a tine o evidenta a activitatii lor pe forum.

Pentru acest motiv s-a decis reintroducerea functiei de ProJect Manager, care in trecut avea alte insarcinari, acum se va ocupa de ceea ce am explicat mai sus .

 

Prin urmare, toti cei care credeti ca sunteti potriviti pentru aceasta functie si sunteti dispusi sa ajutati, sunteti rugati sa trimiteti cererea voastra la adresa de mail [email protected], dupa urmatorul model :

Nume

Prenume

Nick pe forum 

O scurta descriere ( In legatura cu comunitatea si ce activitate ai ) 

Motivul pentru care consideri ca esti persoana pe care o cautam

Ce experienta ai ca moderator ?

Cerinte minime : 

  • Cel putin 1 an de la inregistrarea contului pe comunitate
  • Cel putin 500 posturi
  • Cel putin 1 data moderator pe forum

Este nevoie sa indepliniti macar una din conditiile de mai sus .

 

Astept cererile voastre pana pe data de  20 - 04 - 2018

 

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va anuntam ca s-a facut update la ultimele versiuni de software, ceea ce inseamna ca suntem la zi cu toate update-urile in ce priveste forumul.

Vestea "proasta" daca o putem numi asa, e ca tema precedenta nu mai era compatibila cu noua versiune a forumului, asa ca am apelat la o varianta de rezerva.

Pentru o perioada de timp vom folosi o tema compatibila, urmand ca in viitorul apropiat sa instalam o tema noua si, speram noi, pe placul tuturor.

 

Tema curenta o puteti alege din partea de jos a forumului unde scrie "Theme" si se nu meste "eGaming v5.2", e deja setata de default dar e foarte probabil ca sa fi ramas la unii tema veche .

  • Love 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare, eGameri ! 

 

Vreau să vă anunț prin acest post, că de astăzi 18.06.2018 , official sunt noul ADMINISTRATOR eGaming. Nu voi începe prin a promite "marea cu sarea" încă din primul post, ci voi încerca să iau / să luam pas cu pas fiecare problemă/ nelămurire / dorință în limita bunului simț și să o  rezolvăm / îndeplinim împreună.

Sunt convins că oamenii de pe această comunitate frumoasă vor fi împărțiți în doua tabere, tabăra anti-JesTyCk și tabăra pro-JesTyCk, mi-am asumat acest aspect încă din prima clipă în care am acceptat această propunere de a fi eu noul administrator, însă mi-aș dorii să comunicăm și să vorbim totul pe față atunci când ne deranjează ceva sau poate unii membrii din staff au luat unele decizii eronate, pe care noi le putem rezolva, doar prin comunicare putem face acest lucru realizabil, așa că nu ezitați ca de astăzi înainte să-mi scrieți un PM , mesaj pe facebook sau unde mă mai aveți voi și să discutăm să facem să fie bine eGamingului, că până la urmă doar așa putem face ceva "ÎMPREUNĂ".

 

Cu stimă și respect, JesTyCk 

  • Like 12
  • Love 8
  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Seară bună, eGameri ! 

 

▪Vreau să vă anunț prin intermediul acestui post că SÂMBĂTĂ ( 04.08.2018 ) se va redeschide SERVERUL de SA:MP RPG .

▪Știu că mulți dintre voi așteptați de ceva timp ca acest lucru să se întâmple, ei bine, uite că mai este puțin, câteva zile și ne vom reîntâlnii pe server cu toții pentru a ne distra cum o făceam acum mult timp, de aceea avem nevoie de ajutorul vostru de a face RECLAMĂ acestui zvon că vom redeschide serverul.

▪Vreau să vă anunț că această redeschidere va veni la pachet cu un WIPE TOTAL, când spun asta mă refer că toată lumea o va lua de la zero, șanse egale, atat pentru prorietăți, bani, funcții, 0 funcții . ( Vor fi puși în primă fază 2-3 persoane provizorii până la alegere pentru a asigura liniștea pe server ).

 

Puteți adăuga de pe acum serverul la favorite să-l aveți acolo : 

《 93.119.26.216:7777 》

《RPG.EGAMING.RO:7777》

 

Cu stimă, 

 

 

 

  • Like 17
  • Love 5
  • Haha 2
  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...