Jump to content
Sign in to follow this  
VRazvan

[Arhiva] Cereri Helper Minecraft

Recommended Posts

1) Nickname in joc:  felerastin
2a) Varsta: 15 ani.

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5011002
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu.
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) de tip mediu, world edit de baza.. creativitate buna dar nu pot spune ca am o imaginatie ce ar putea crea lucruri frumoase... folosinta redstone medium.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: am avut toate functiile posibile acestea fiind helper mod admin co owner.
6) Ai citit regulamentul serverului?: Da.
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 2 days 2hours 10 minutes.
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Sunt o persoana calma.. imi place lucrul in echipa. Sunt o persoana mai mult nocturna, niciodata cu un program stabilit, dar in acelasi timp pus la punct. In timpul in care nu sunt pe MC joc LOL sau sunt pe afara sau dorm.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Faptul ca doresc sa am multe ocupatii, si sa ajut playerii, pana la urma toti am fost incepatori si am fost ajutati de cineva, doresc sa devin acel cineva.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Seriozitate si activitate, un ajutor pentru sever.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Activi, ajutatori, si nu ma pot plange despre cum lucreaza, in principiu este bine.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Deoarece imi place sa ajut lumea si doresc sa am cat mai multe ocupatii pe MC.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 21.
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da.
16) Alte mentiuni: Nu.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc: Hankys
2a) Varsta:17 ani

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:5000301
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Da, detin
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: 
(Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pot spune ca experieta mea pe minecraft e destul de buna deoarece joc de la 12 ani, adica am o experienta de 5 ani pe  minecraft ceea ce consider ca e de destul de buna
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?:Nu
6) Ai citit regulamentul serverului?:Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:24 de ore
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: 
(Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Sunt un elev ce a trecut in clasa a 11 a la un liceu cu totul diferit, liceu militar un loc unde iti poti face prieteni cu usurinta
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:Da ,
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: 
(Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Experienta pe care o ddetin pe minecraft+ ca ar fi ceva neobisnuit pentr mine
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Consider ca prezenta mea in cadrul grupului ar aduce spiritual de echipa ceea ce trebuie unui server ce urmeaza sa creasca considerent
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Sunt foarte  de treaba se ocupa in mare parte de toate problemele
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)As vrea sa ajut serverul sa ajung undeva deoarte, doar toti am plecat de jos
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:3 abia am aflat de asta
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da consider ca sunt destul de pregatit
16) Alte mentiuni:Sper ca aceasta cerere sa fie acceptata

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc: gmark
2a) Varsta:22

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:1950417
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu incă
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Joc minecraft din din 2012-2013 (1.4.8 cred sau pe acolo) . Prin 2014 din placerea de a juca cu prietenii am hostat un server , dar fara prea multe pluginuri deoarece voiam sa fie cat mai aproape de jocul original, nici macar protectii nu am pus pentru ca serverul era doar pentru mine și prieteni (5-10) playeri.. apoi dupa vreo 2-3 luni ne-am plictisit si am închis serverul. De atunci încă mă joc constant și îmi iau prietenii peste tot, până acum am adus vreo 4 prieteni (Rusu, Ceapa10, Barosanu... ) 
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Helper cam 6 saptamani si lider la cateva factiuni.

6) Ai citit regulamentul serverului?: Da.
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 24h +
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte):  În general mă străduiesc să creez iteme cât mai puternice și să le vând, dacă nu fac asta fac poțiuni și le vând , alimentez pe cât posibil playerii care sunt activi la PVP pentru că asta menține serverul viu și buzunarele mele pline . Încerc să strâng bani pentru o facțiune, sau să mă alătur uneia.

9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da, fără nici un fel de îndoială.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Sunt 
înțelegător și încerc să ajut pe cât posibil , sunt un "team player" și nu am pretenții sau aere de nici o culoare. Sunt destul de umil și iubesc minecraftul. Sunt jobless pe timpul verii așa că sunt foarte activ deocamdată, dar asta nu înseamnă că în toamnă o să devin brusc inactiv. Am expierență în relații cu publicul, în câteva luni o să fiu profesor, asta cred că spune destul de multe.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)  Cu cât mai multi cu atat mai multa activitate, cu cat mai multa activitate cu atat mai multi playeri fericiti, cu cat mai multi playeri fericiți cu atâta mai frumoasă și mai mare comunitatea. Mai sunt și playeri de alte naționalități , nu mulți dar sunt, pot ajuta în relațiile cu aceștia.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Îi cunosc pe unii dar nu pe toți, ce pot spune despre toți fără să îi iau la rând este că sunt de foarte mult ajutor. Eu am fost ajutat exact când am avut nevoie. 
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Îmi place serverul. E serios, profesional, membri sunt tratați în mod egal, nu există discordii. Comunitatea e matură. Staff-ul acționează cu profesionalitate, vreau să iau parte la asta.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 7.
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da.
16) Alte mentiuni: Dacă o să am ocazia o să dovedesc că achiziția mea nu este o greșeală.

Share this post


Link to post
Share on other sites

-- Scuze--

Edited by GriMarkz
2xPost@LAG

Share this post


Link to post
Share on other sites

ZedThePro -  Acceptat pentru teste.

gmark - Acceptat pentru teste. 

Hankys - Acceptat pentru teste.

felerastin - Acceptat pentru teste.

abcdef - Respins. Nerespectare model de cerere.

 Leonam - Respins. Nerespectare cerinte model de cerere.

iPs_On - Respins. Inactiv.

 

 

⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫

Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat.

 

Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa.

 

Spor la joaca.

⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫

Edited by VRazvan

Share this post


Link to post
Share on other sites

) Nickname in joc: ionut13
2a) Varsta: 14 ani

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:5030131
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Am o experienta de aproape 2 ani,toti prietenii imi spun ca sunt cel mai bun la a ajuta lumea de pe server,la construit chestii ,la pvp,la craftat iteme etc.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?:Am fost builder pe serverul unui youtuber cu 200 de abonati cam jumatate de an pana când  a hotarat sa inchida serverul si sa se lase de youtube
6) Ai citit regulamentul serverului?:da
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:Am 2 zile si 17 ore jucate pe server
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Joc football,clash royale de obicei ma plimb cu bicicletta si ma plimb in park iar cam tot timpul care imi mai ramane se duce in minecraft :)))

9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:da
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)eu cred ca sunt menit pentru aceasta sarcina deoarece as reusi sa ajut toti playeri care au nevoie de ajutor si  visam in fiecare moment când ajutam pe cineva cum ar fi sa ajung helper.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)prezenta mea in cadrul grupului ar aduce,in opinia mea o munca mai usoara tuturor helperilor.Unde sunt multi puterea creste,iar cu ajutorul nostru,al tuturor putem face serverul un loc mai bun
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Toti helperii din acest grup sunt foarte de treaba ,isi fac datoria si niciodata chatul nu ramane fara un raspuns la  o intrebare
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Eu vreau sa ofer ajutor serverului deoarece eu consider ca pot fi folositor serverului asa cum si el imi poate fi folositor mie.As vrea de asemenea sa rasplatesc munca tuturor oferindu le inca o mana de ajutor
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:29
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:da
16) Alte mentiuni:sunt un baiat independent,destept(anul asta media 9,97) ordonat in tot ceea ce face,intelegator si stiu sa pun problema astfel ca toti sa iesim castigatori.Astept un raspuns cat de curand

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc: PandaBoyMC
2a) Varsta: 16.

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5011026
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu.
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): 
Joc de ceva timp minecraft, deci consider ca am o experienta destul de buna mai ales ca am avut si grade pe alte servere.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Da, pe servele pe care am avut grad am inceput de la helper si tot am urcat. 
6) Ai citit regulamentul serverului?: Da.
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 2 zile.
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): S
unt o persoana foarte calma, nu-mi plac scandalurile, sunt glumet, dar si foarte serios cand e cazul.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Normal, am vazut o parte din membrii si sunt foarte de treaba, si cum am spus si mai sus nu-mi plac certurile si chestiile de genul.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Imi place sa ajut.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Ajut playerii etc.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Foarte de treaba.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Daca tot se cauta helperi, imi si place sv-ul.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 16.
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da.
16) Alte mentiuni: Nu.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc: Sonia_13
2a) Varsta:16

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:6010220
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Da.
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: In Octombrie se implinesc 5 ani de cand joc Minecraft,presupun ca pot spune ca am vazut destul de multe,de la activitatile de baza pana la crearea unui server,ingrijirea lui si din pacate decaderea,in anumite cazuri.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft?
Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?:In total am lucrat la 7 servere pana in momentul de fata.Helper pentru 8 luni,Co-Admin pentru 4 luni,Owner pentru 3 luni,Moderator pentru 8 luni,Super Admin pentru un an si Helper pentru doua luni.
6) Ai citit regulamentul serverului?:Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:24h 12min
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Avand in vedere ca majoritatea timpului nu pot sa stau intr-un singur loc,timpul petrecut pe server consta in ajutatul playerilor,fie cu iteme,fie pe chat si construitul in stil medieval.Sunt o fire prietenoasa,putin prea entuziasmata si vorbareata.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:Da,majoritatea membrilor coopereaza unul cu celalalt,concluzia fiind ca nu poate reprezenta o problema cu acestia.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Avand in vedere ca am facut fata la destul de multi playeri,ajutandu-i pas cu pas si in acelasi timp continuand activitatea de player normal as putea spune ca sunt facuta pentru lucruri in genul gradului de helper.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Repetitia este mama invataturii,cum spun unii.Experienta m-a ajutat de multe ori pana acum si viteza raspunsurilor fata de playeri este destul de mare,fapt ce ar ajuta cu mult stafful.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Majoritatea staffului intalnit pana in momentul de fata are un anumit potential,au simtul colegialitatii si coopereaza si nu am vazut pana acum cazuri de abuz pe care le-am intalnit de multe ori in acesti ani.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Cand am intrat initial pe server,a fost diferit faptul ca playerii si stafful au un cu totul alt comportament fata de ce am vazut pana acum.Polemicele(certurile pe server) se intampla destul de rar,ceea ce m-a impresionat destul de mult,vazand de multe ori la alte servere certuri la fiecare 5 minute.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:6 voturi.
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Luand in calcul activitatea si trecutul la alte servere,Luand in calcul activitatea si trecutul la alte servere,sunt destul de sigura ca sunt in stare sa ajung destul de departe.
16) Alte mentiuni:In cazul unei probabile acceptari,sper sa ne intelegem unii cu ceilalti.

Edited by VRazvan

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc: FarmerEdy.
2a) Varsta: 12 ani.

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: Sunt baiat si sunt nascut pe 10 aprilie 2017.
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu.
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: 3 ani experienta.

5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Am avut Helper, iar acum am Moderator pe un server. Daca vreti sa stiti IP-ul serverului contactati-ma  prin msg.
6) Ai citit regulamentul serverului?: L-am citit, memorat, l-am copiat in calculator in caz ca nu imi aduc aminte ceva.
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?: Am 2 zile si 38 de minute.
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Ma trezesc, intru pe PC, intru pe Minecraft, intru pe eGaming! Chiar daca am scoala, macar 30 de minute stau pe server.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: De obicei, in viata reala, ajut mai pe toata lumea. Eu zic ca as putea ajuta si intr-un joc pe toata lumea.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Pace pe server, mai multe persoane si toate cele.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Ajutatori, rabdatori, doar ca sunt foarte putini helperi si de multe ori nu este nici un Staff on.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Serverul MC.eGaming.RO are nevoie de ajutoare multe pentru a invata playeri sa fie mai respectuosi cu ceilalti.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?: 35 de voturi.
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: 6) L-am citit, l-am memorat, l-am copiat in calculator in caz ca uit ceva.
16) Alte mentiuni: 1) Sper sa fiu acceptat in acest grup, implica o mare responsabilitate pentru mine;

                                    2) Tot timpul incep propozitia cu litera mare, si respect semnele de punctuatie;

                                    3) Imi cer scuze ca nu am putut scrie primele 7 cifre ale CNP-ului la punctul 2b, eu cred ca mi se poate afla identitatea astfel;

                                    4) Daca mai vreti sa ma intrebati lucruri despre mine voi incerca sa stau online cat mai mult posibil.

 

Think different, think eGaming!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ionut13 - Respins nu ai acordat like primului post inseamna ca n-ai citit in intregime regulamentul.

FarmerEdy - Respins nerespectare a modelului de psotare.

Sonia_13 - Acceptat pentru teste.

PandaBoyMC - Respins nu-mi place atitudinea ta sufocanta.

 

 

⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫

Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat.

 

Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa.

 

Spor la joaca.

⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc: PandaBoyMC
2a) Varsta: 16.

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5011026
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu.
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): 
Joc de ceva timp minecraft, deci consider ca am o experienta destul de buna mai ales ca am avut si grade pe alte servere.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Da, pe servele pe care am avut grad am inceput de la helper si tot am urcat. 
6) Ai citit regulamentul serverului?: Da.
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 2 zile.
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): S
unt o persoana foarte calma, nu-mi plac scandalurile, sunt glumet, dar si foarte serios cand e cazul.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Normal, am vazut o parte din membrii si sunt foarte de treaba, si cum am spus si mai sus nu-mi plac certurile si chestiile de genul.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Imi place sa ajut.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Ajut playerii etc.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Foarte de treaba.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Daca tot se cauta helperi, imi si place sv-ul.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 16.
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da.
16) Alte mentiuni: Nu.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc: macaragiu
2a) Varsta:16

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:5020322
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:nu am cont premium
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte):Am inceput sa joc cand eram cam in clasa a IV-a cam de la versiune 1.4.5 dar am facut o pauza    cam de 1 sau de un 1 jumate pentru ca nu mai rezistam sa ma joc cu lan pentru ca atunci ma jucam pe un leptop 
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?:Da am avut sis am mai mai vrut sa am chiar pe srv asta erau mai demult 2 moderator The big-R si fratele lui atunci am luat pauza
6) Ai citit regulamentul serverului?:Da si nu am incalcat momentan nici o regula XD
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:


8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Am destul de mult timp liber sunt deshis la glume si intrebaru cu playeri indiferent ce rank au ,in plus chiar daca nu sunt prea activ in chat incerc sa ajut si eu cum pot si am si ajutat chiar si inaite sa depun aceasta cerere de helper
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:Evident
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Experienta mea de pe alte srv de minecraft in care am fost si builde si helper si cunostintele mele modeste de mincraft cu care pot ajuta playeri si stafull 
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Prezenta mea va fi destul de simtita prin atentia mea sporita la chat si amuzamentul meu (sa zicem diferit) 
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Forte rapizi si foarte de treaba si mai ales activi  cam de fieccare daca cand ma logam pe srv era cate un helper sau moderator 
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Vreau sa ajut playeri si staful in probleme lor si mai vreau sa ajung macar la fel de activ ca unii moderaori sau helperi XD
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Din pacate nu stiu daca sunt multe sau putine 


15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Normal alt cumva nu as fi depus cererea 
16) Alte mentiuni:Nu am 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:  felerastin
2a) Varsta: 15 ani.

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5011002
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu.
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) de tip mediu, world edit de baza.. creativitate buna dar nu pot spune ca am o imaginatie ce ar putea crea lucruri frumoase... folosinta redstone medium.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: am avut toate functiile posibile acestea fiind helper mod admin co owner.
6) Ai citit regulamentul serverului?: Da.
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 4 days 8 hours 42 minutes.
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Sunt o persoana calma.. imi place lucrul in echipa. Sunt o persoana mai mult nocturna, niciodata cu un program stabilit, dar in acelasi timp pus la punct. In timpul in care nu sunt pe MC joc LOL sau sunt pe afara sau dorm.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Faptul ca doresc sa am multe ocupatii, si sa ajut playerii, pana la urma toti am fost incepatori si am fost ajutati de cineva, doresc sa devin acel cineva.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Seriozitate si activitate, un ajutor pentru sever.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Activi, ajutatori, si nu ma pot plange despre cum lucreaza, in principiu este bine.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Deoarece imi place sa ajut lumea si doresc sa am cat mai multe ocupatii pe MC.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 27.
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da.
16) Alte mentiuni: Daca este prea recent as dorii sa stiu cand voi putea face o cerere astfel incat sa fie luata in considerare.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

1) Nickname in joc:  3L3CTRO
2a) Varsta: 14

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:5030404
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:  Experienta mea este buna
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Da am fost moderator  pe o perioada destul de lunga .... aproximativ 1 an
6) Ai citit regulamentul serverului?: Desigur
7) Cat timp ai activ in prezent pe server? : 12 ore
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:  Sunt o fire ajutatoare careia ii place munca in echipa si sa ajute oamenii
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da deoarece sunt niste oameni extraordinari
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Sunt menit pentru aceasta sarcina deoarece imi place munca in echipa si sa ajut oamenii
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:  Beneficiile sunt ca am fii cat mai multi  in staff si vom putea remedia orice problema cat mai repede
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:  Sunt niste helperi de respectat si le trebuie urmat exemplul
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Recunosc nu ma joc de foarte mult timp pe acest server dar m-a atras faptul ca este un server optimizat foarte bine si facut de niste oameni cu cap
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 2 voturi dar vor fii mai multe in curand
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da sunt sigur
16) Alte mentiuni: In concluzie sunt sigur ca ma voi intelege cu tot staff-ul,si ma vor primii in grupul lor foarte repede si ma vor invata cunostintele lor . Ma joc de foarte putin timp pe acest server si deja pot spune ca este preferatul meu. 

                                             - Multumesc anticipat -

               Astept cu nerabdare raspunsul

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎01‎.‎07‎.‎2017 at 3:28 AM, ionut13 said:

) Nickname in joc: ionut13
2a) Varsta: 14 ani

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:5030131
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Am o experienta de aproape 2 ani,toti prietenii imi spun ca sunt cel mai bun la a ajuta lumea de pe server,la construit chestii ,la pvp,la craftat iteme etc.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?:Am fost builder pe serverul unui youtuber cu 200 de abonati cam jumatate de an pana când  a hotarat sa inchida serverul si sa se lase de youtube
6) Ai citit regulamentul serverului?:da
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:Am 2 zile si 17 ore jucate pe server
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Joc football,clash royale de obicei ma plimb cu bicicletta si ma plimb in park iar cam tot timpul care imi mai ramane se duce in minecraft :)))

9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:da
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)eu cred ca sunt menit pentru aceasta sarcina deoarece as reusi sa ajut toti playeri care au nevoie de ajutor si  visam in fiecare moment când ajutam pe cineva cum ar fi sa ajung helper.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)prezenta mea in cadrul grupului ar aduce,in opinia mea o munca mai usoara tuturor helperilor.Unde sunt multi puterea creste,iar cu ajutorul nostru,al tuturor putem face serverul un loc mai bun
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Toti helperii din acest grup sunt foarte de treaba ,isi fac datoria si niciodata chatul nu ramane fara un raspuns la  o intrebare
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Eu vreau sa ofer ajutor serverului deoarece eu consider ca pot fi folositor serverului asa cum si el imi poate fi folositor mie.As vrea de asemenea sa rasplatesc munca tuturor oferindu le inca o mana de ajutor
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:29
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:da
16) Alte mentiuni:sunt un baiat independent,destept(anul asta media 9,97) ordonat in tot ceea ce face,intelegator si stiu sa pun problema astfel ca toti sa iesim castigatori.Astept un raspuns cat de curand

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:  peteriss .
2a) Varsta:  18 ani .

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:  1990716 .
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu .
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Am inceput sa  ma joc Minecraft acum 4 patru ani , dar cu  o scurta perioada in preajma "Evaluari Nationale "  .
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Nu deoarece in trecut nu m-a interesat genul acesta de functii .
6) Ai citit regulamentul serverului?: Da .
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:
16) Alte mentiuni: Pentru momentu nu am nicio mentiune

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc: Daiwolf
2a) Varsta:13 ani

3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Este cont premium , dar nu cumparat
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc minecraft de vreo 4 ani in care am administrat cam 3 servere si  am fost helper sau alte grade si pe alte servere 
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?:OWNER , HELPER , MODERATOR
6) Ai citit regulamentul serverului?:Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:1 ora si 14 minute
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Sunt  un baiat normal de 13 ani , caruia ii place minecraft-ul si de ceva timp tot joc pe acest server
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:Da
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: In opinia mea , eu sunt menit pentru aceasta sarcina deoarece am experienta pe acest joc si imi place sa ajut alti playeri 
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Ar fii mai multi helperi si  ceilalti helperi nu vor rmai fi la fel de stresati
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Helperii sunt niste persoane foarte de treaba , care isi fac bine treaba 
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Eu imi doresc sa ajut serverul Mc.eGaming.RO , deoarece e un server care imi place si este un server bine facut
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:  6
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Da
16) Alte mentiuni:Imi place sa joc pe server

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:  peteriss .
2a) Varsta:  18 ani .

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:  1990716 .
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu .
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Am inceput sa  ma joc Minecraft acum  patru ani , dar cu  o scurta perioada in care am luat o mica pauza in preajma "Evaluari Nationale "  .
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Nu deoarece in trecut nu m-a interesat genul acesta de functii .
6) Ai citit regulamentul serverului?: Da .
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 4 zile , 8ore si 55 de minute .
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:  Sunt  o persoana calma si prietenoasa, imi place sa construiesc si sa comunic cu  alti membri de pe server , atunci cand nu am ce face ajut  playeri de pe server cu constructi sau cu iteme ori le dau idei pentru casele lor pentru a fi cat mai  frumoase .
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da , deoarece sunt  o persoana calma si imi place  sa  ascult ideile  tuturor .
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Sunt o persoana care ajut foarte mult imi place sa lucrez in echipa si sa  ajut oameni din jurul meu pentru ca sa fim seriosi cu toti am fost incepatori si cu toti a trbuit sa intrebam o anumita persoana care stia mai multe  informatii .
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:  Experienta si informatiile pe care le-am  acumulat in cei patru ani . Astfel as putea ajuta restul mebrilor care au intrebari despre diferite  lucruri despre server sau  despre  Minecraft si astfel fiecare player ar primi un raspuns cat mai repede .
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Membri care fac parte din grupul actual de helperi ajuta fiecare jucator al serverului cat de  repede  pot si cat de  mult . Dar nu uita sa ii sanctioneze atunci cand  gresesc sau  nu folosesc  limbajul adecvat sau intrec limita .
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Sincer as vrea sa  ofer ajutor serverului  deoarece mi-a atras atentia si chiar este  unic in felul sau si as vrea sa  ajut serverul pentru a  creste  in  numarul de  playeri care intra  pe  el , iar un alt factor sunt  membri staffului care au un comportament  impecabil si se  observa ca se  implica in acest server
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 9  voturi .
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:  Avand in vedere vechimea in acest  joc  as spune ca o sa  ajut  orice jucator si o sa  raspund la orice intrebare  .
16) Alte mentiuni: Sper sa ne intelegem  in continuare .  (Scuzati pentru  postare anteriora)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc: Rokujukyu
2a) Varsta: 16

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5010313
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Da
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc minecraft din 2013 din versiunea 1.4.7  si  dupa tot acest timp pot sa spun ca stiu jocul pana in punctul in care stiu chiar si multe mici detalii. Pe langa jocul in sine am si o experienta destul de mare si cu serverele considerand ca in tot acest timp am jucat doar minecraft multiplayer. 
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Da, am avut functii in trecut.Am fost Helper in jur de 8 luni la un server iar la alt server am facut trecerea de la Helper la Co-Owner in timpul  a 11 luni.
6) Ai citit regulamentul serverului?: Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: O zi si 21 de ore
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:  In general imi place sa glumesc cu prietenii pentru ca intr-un joc in primul rand e importanta distractia, imi place sa fac ferme si sa ajut pe altii pentru a ma asigura ca si ei au o experienta cat mai placuta pe server.Pe viitor ma gandesc sa lucrez si la niste constructii mai mari si poate mai interesante.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da, am mai lucrat in echipe si staff-ul actual pare destul de prietenos.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:  In primul rand experienta, mi se pare total aiurea sa nu incerc sa fac ceva daca pot si las experienta pe care am adunat-o sa se iroseasca.Dupa cum am spus si mai sus imi place sa stiu ca nu doar eu dar si cei din jurul meu au o experienta placuta pe server pentru ca pe acest server chiar se poate si ar fi pacat sa nu fie asa.Si dupa cum se spune cel mai bun lucru e cel facut cu mana ta.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:  Revenind la ce am spus la punctul 4, am o experienta destul de mare atat cu jocul in sine cat si cu serverele. Dar asta nu este singura experienta pe care o am. Dupa cum am spus la punctul 5 am mai avut alte functii ceea ce inseamna ca am avut de-a face cu tot felul de persoane. Fiecare om este diferit si in acest timp am invatat sa abordez tot felul de persoane.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Nu cred ca am apucat sa ii vad pe toti in actiune dar din ce am vazut pot spune ca par prietenosi si muncitori. E genul de echipa care iti da siguranta ca orice s-ar intampla o sa fie bine. Bineinteles nu totul merge mereu perfect dar e normal, suntem toti oameni si nu avem cum sa facem totul bine dar putem sa incercam. In general am o parere buna despre echipa actuala.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: In primul rand playerii care respecta regulamentul si au un comportament normal si decent merita cea mai buna experienta si vreau sa ma asigur ca o sa o primeasca. In al doilea rand playerii care nu respecta regulamentul sau nu au un comportament  potrivit trebuie ori adusi in ordine cu ceilalti ori exclusi. Vreau sa ajut serverul pentru ca cred ca e un server reusit, cu o comunitate destul de primitoare si cu un potential imens.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 5
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da, nu ar fi avut rost sa fac aceasta cerere daca nu eram.
16) Alte mentiuni: Cred ca am spus tot ce am avut de spus in restul postului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:  SarmauaFericita
2) Varsta:  14ani (16.04.2003)
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu,
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Pai joc minecraft cam de 3 ani in care am progresat in toate domenile ( PVP , Survival , Build etc...)
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?:Da, am avut cam pe la inceputul anului 2015 Helper pe Addicted2, noul Gamsters si Co-Owner pe vreo 3 servere mai mici  administrate cu ajutorul unor prieteni
6) Ai citit regulamentul serverului?: Desigur.
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?: 24h037m   (Joc cam 6-7 ore pe zi)
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Pai in viata personala sunt un elev de nota 9,47 si practic fotbal, cat pe server sunt foarte activ mai ales in contruirea 'orasului' alaturi de cei 5 prieteni ai mei.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:Da, deoarece am experienta in domeniu si am inteles ca trebuie sa te intelegi cu cine  lucrezi
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Imi aduc aminte de vremurile vechi in care eram Helper si imi faceam datoria, asa ca vreau sa retraiesc acel sentiment, chiar ieri am organizat un event cu iteme proprii.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Destul de multe avand in vedere ca sunt foarte activ si sunt unele momente cand este doar un helper pe server si nu poate face fata singur
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Destul de OK si foarte prietenosi, m-a deranjat atunci cand un tip avea sethome la mine in casa si nu s-a luat nici-o masura .Nu i-a dat jail sau ceva de genul, doar il ameninta
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca vad un server cu potential si chiar imi place sa joc pe el.Mai ales pe sectiunea de Survival.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului? 12 voturi
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:100% sigur
16) Alte mentiuni:Sunt optimist ca voi fi admis 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:  iSkayer
2a) Varsta:  16 ani

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:  5010402
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Da
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:  5 ani. Joc de cand a aparut versiunea 1.2.5
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Owner pe serverul meu, daca se pune, timp de cativa ani

(cateva exemple puteti gasi si pe canalul meu de youtube)
6) Ai citit regulamentul serverului?: Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 1day, 10 hours
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Sunt un om normal. Construiesc casa (castelul+ vila), am grija de cultura de cartofi, morcovi si restul si ma distrez cu prietenii
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da, de ce nu?

10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:  Am initiativa, ajut playerii noi pe server chiar daca nu sunt Helper si le ofer iteme celor care duc lipsa
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: O persoana activa, gata sa ajute oamenii care au nevoie. Pot fi chiar si un asistent pentru ceilalti membri din staff
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Super tari. Saritori, raspund rapid la cererile membrilor. Bravo baieti, cei mai tari  :D
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Din intrebare v-ati dat singuri un raspuns. Ca sa ajut. Sa pot face serverul mai bun si sa-l sustin cu tot ce pot
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 28 de voturi (al doilea link de vote nu mai merge)
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Desigur. Dupa experienta pe care o am, eu sunt de parere ca ma voi descurca
16) Alte mentiuni:  Bafta mie si tuturor care candideaza pentru acest grad!

Edited by iSkayer

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:  Laur_1
2a) Varsta:  17

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:  5000218
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)  Timp de 4 ani  am tot jucat pe diferite servere .  Am o experienta vaga in moderare deoarece am detinut la randul meu un server de minecraft care in final sa prabusit.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Am avut functia de administrator dupa cum am precizat mai sus. Aceasta functie am avut-o timp de cateva luni bune.
6) Ai citit regulamentul serverului?: L-am citit , scurt dar concret.
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 1 day , 9h and 45 minutes.
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)  Joc de  cam 3 zile , in fiecare zi inecrcand sa construiesc ceva frumos si sa fac banuti prin diferite job-uri.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Desigur , sunt o persoana deschisa .
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Nu-mi place  sa-i vad pe incepatori  chinuindu-se ,sa ne aducem aminte  ... cum a fost pentru toti la inceput.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Prezenta mea  in grupul acesta ar aduce , presupun  , un plus deoarece  fiind cam tot timpul online  , voi ajuta incepatorii.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Actualii membri isi respecta functia , cand am pus o intrebare mi sa raspuns si pentru asta au un plus de la mine.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Oricine are nevoie de ajutor, nu ?! La fel si serverul acestei comunitati are nevoie de membrii implicati.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:7 voturi
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Da.
16) Alte mentiuni: Vor exista momente cand nu voi reusi sa imi exercit functia , voi anunta din timp aceste momente.

Edited by Laur_1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Informat'ii & certinte:

 

-  Un minim de activitate de 24 ore pe serverul nostru. Nu avem nevoie de persoane ce doar doresc sa detina un grad pe serverul nostru. De asemeni nu avem nevoie de promisiuni de activitate.

 

- Testul de build calculeaza dupa aspectul constructiilor facute pe [survival] din resurse propii evident iar criteriile de notare nu sunt cunoscute decat de [Admin]. 

Regulament:

 

Quote

- Membrii builder nu ai voie sa faca publice creatiile serverului. Sanctiune: Rank down + Rstrictie permanenta de a mai intra in acest grup.

- Interzis abuzul de comanda fly. Sanctiune: Rank down 24ore.

- Inactivitatea mai mare de 3zile neraportata unui superior [Moderator, Admin]. Sanctiune: Rank down.  

 

 

Model cerere:

 

Quote

- NickName in joc:

- Varsta:

- De cat timp joci MineCraft?:

- Poza cu /ar check:

- Poza cu o constructie realizata pe serverul de survival(Resurse propii):

- Stii sa folosesti WorldEdit?:

- Ai citit regulamentul?

 

(Dupa ce postati aceasta cerere un mambru al grupului [Admin] se va teleporta la locatia protectiilor dvs. eventual ve-ti fi contactat in joc pentru a prezenta mai meticulos creatiile dvs.)

 

 

 

 a) A face parte din grupul Builders team este un sprijin acordat serverului de Minecraft, nu este sub nici o forma un beneficiu in favoare jucatorului ce detine aceasta sarcina.

 b) Unui Builder nu ii este permisa abaterea de la regulamentul serverului.

 c) Utilizarea comenzilor la care au acces in plus membrii acestui grup in afara cazurilor in care le este necesar a fi utilizate se va considera abuz iar mai apoi se poate ajunge la sanctionarea prin eliminarea jucatorului din grup.

 

Pentru a fi valida cererea dumneavoastra va rugam sa puneti la final fraza de la punctul a)

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:  TheDancingLeaf.
2a) Varsta: 17 ani.

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:  1991006.
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu..
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Joc minecraft de aproximativ patru ani .M-i se pare un joc atractiv care m-a impresionat prin varietatea de lucruri pe care le poți face.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Da . [Helper] - Un an . [Builder] -Trei luni.
6) Ai citit regulamentul serverului?:  Da .
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: În momentul acesta o zi și  cinci minute.
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Mă numesc Alexandru , am 17 ani(am menționat și mai sus ), înnalt (aproximativ 1.90 ) , blond, viitor contabil . e.t.c. . Păi,  ca și comportament , încerc să evit conflictele , ca activitate , ca orice jucător (minez , fac construcții) și încerc să ajut jucătorii cum pot.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Îmi place să ajut jucătorii și să mențin un „chat„ cât mai „curat„.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Rezolvarea problemelor mai rapid și păstrarea păcii între jucători .
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) : Nu-i cunosc pe toți , dar pe cei care-i cunosc sunt de treabă .
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)  : Este un server care chiar îmi place și vreau să ajut la dezvoltarea acestuia.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 6
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da.
16) Alte mentiuni:
-

Edited by TheDancingLeaf

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...