Jump to content
Sign in to follow this  
VRazvan

[Arhiva] Cereri Helper Minecraft

Recommended Posts

1) Nickname in joc:Ā  Sk1LLeR
2a) Varsta:Ā  16 ani.

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5001102 (daca e nevoie il dau pe tot in privat )
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu.
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Am experienta in multe lucruri, de la construit, pana la chestii despre servere si altele. ma descurc in orice, chiar daca e greu sau usor, caci joc minecraft de 6 ani de pe versiunea 1.6.2. in tot acest timp am prins experienta cam in tot ce priveste minecraft.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: pai am avut co-owner pe creative la mujdii (nu dau sv sa nu fac reclama. tot acolo mod pe survival, op pe pvm si pe minigame in general helper, plus ca am ajut si pe alte servere mai mari.
6) Ai citit regulamentul serverului?: Da. l-am citit si sunt de acord cu acesta.
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: o zi si 10 ore.
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai de obicei intru putin ziua si in mare parte seara/noaptea,

m-am apucat se server pentru ca mi se pare un server nu prea mare dar nici prea mic, perfect zis. cand nu sunt helperii on mai ajut si eu pe cine si cum pot si imi place sa interactionez cu lumea si sa ajut jucatorii de incput care nu stiu unele chestii.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Normal.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai, am mai fost helper pe alte servere si stiu sa actionez rapis si corect la unele jigniri intre jucatorii serverului, ceea ce altii nu cred ca pot face. si mai cred ca sunt "menit" pentru helper deoarece de cand m-am apucat de server nu am avut tangente cu nici un membri din staff sau jucator.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai, zic eu ca a-si aduce beneficiul de buna purtare si corectitudine, pe langa toate astea a-si putea sa ajut la randul meu cat se poate orice persoane, cine stie. poate chiar si adminii.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai de cand m-am apucat eu se server, toti helperii cat si adminii sunt foarte activi si muncitori. in toiul noaptiiĀ  sunt helperii care ajuta jucatorii, care m-au jautat si pe mine. fara nici o incoiala helperii sunt foarte bine alesi de catre staff manager.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai vreau sa ofer ajutoril meu Serverului deoarece am vazut ca in chiat este in mesaj autimot cum ca ati avea nevoie, asa ca am zis sa nu mai stau pe ganduri si sa fac o cerere de helper pentru a ajuta serverul cu ce pot.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 9 voturi momentan.
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Desigur.
16) Alte mentiuni: Scuzati daca mai sunt greseli gramaticale sau greseli in general, nu am facut cererea pe pc pentru ca nu aveam net asa ca am facuto de pe telefon!

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc: Ā Riiven
2a) Varsta: 17
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā Joc de 3 ani MinecraftĀ 
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Ā Nu
6) Ai citit regulamentul serverului?: DaĀ 
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: O zi si 11 ore
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:Ā Ma plimb cu rolele, joc basket si in Ā turnee de League Of LegendsĀ 
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Desigur
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:Ā Imi face placere sa ajut la nevoie.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Ā  Rezolvarea problemelor.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Ā  Joc de putin timp nu am avut timp sa iau pe fiecare in parte, deci Ā nu pot sa-i descriu.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Ā Pentru ca vreau sa ofer ajutorul necesar serverului Mc.eGaming.RO deoarece este o comunitate ce va avea succes .

14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 4Ā 
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Sper ca da.
16) Alte mentiuni: Ā -

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:Ā Bulldog01.
2a) Varsta:Ā 16 ani.

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:Ā 5001217
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Ā Nu.
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Experienta buna. 3 ani.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?:Ā Da. Helper aproximativ 2 luni (dupa care s-a inchis sv), Builder 1 luna si cateva zile daca nu ma insel.
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā Da.
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:Ā  1 zi si 6 oreĀ 


8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Sunt o persoana destul de calma, in mare parte imi petrec ziua la pc.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:Ā Cu siguranta.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Imi place sa ajut playerii. Sunt o persoana sociabila, cu care se poate discuta.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Presupun ca ordinea serverului (in ce priveste comportamentul).
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Sunt niste oameni super. Ajuta playerii. Jos palaria.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Pentru o comunitate mai disciplinata si ferita de persoana cu o atitudine negativa.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā 14 voturi.
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā Da.
16) Alte mentiuni:Ā Sper ca nu este o problema ca am copiat topicul iar si am adaugat orele

Ramane la decizia dumneavoastra

Share this post


Link to post
Share on other sites

Edward-Acceptat pentru teste
Androidhd5-respins , nu ai 24 de ore active pe server / Daca este CNP de Romania , sigur e pus la misto .
EMINK-Respins, nu ai respectat modelul + dublu post
Metrix1369-Respins, nu ai respectat modelul
LefruJohn-Respins, nu ai respectat modelul

Bannyxon_102rus-acceptat pentru teste
Sk1ller- Respins, Ā nu ai dat like primului post, inseamna ca n-ai citit primul post.
Riiven-respins,nu ai respectat modelulĀ 

Bulldog01-Acceptat pentru teste.

Ā 

/w Radian

Ā 

PS: Primele cifre la CNP vor fi verificate , daca sunt puse la buleala, vei fi automat respins . Si rog pe cei care au buletin in alta tara sa specifice la CNP , exemplu :Ā Primele 7 cifre ale CNP-ului:Ā xyz... (Republica Moldova)

Ā 

āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«

Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post.Ā Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat.

Ā 

Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa.

Ā 

Spor la joaca.

āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«

Edited by Radian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ā Nickname in joc:Ā 
2a) Varsta:18

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:1990319
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Da
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Pai maĀ joc minecraft de vreo 6 ani , am mai fost helper/admin pe anumite servere mari la vremea aceea dar acum au disparut si imi place serverul vostru e ok ca si admini si playeri.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?:Helper/Admin pe o perioada de vreo 1 an de zile
6) Ai citit regulamentul serverului?:Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:1 zi 3 ore si 32 de minute
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Pai sunt inalt la vreo 1,90 , bine facut , ochi albastrii si blond si ce sa zic imi place sa joc minecraft sa ies sa ma plimb pe afara sa joc football si sa dau ture cu masina =))
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:Da 100%
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Avand in vedere functiiile si perioada pe care am avut.o consider ca pot face fata functiei si responsabilitatii de helper si pe serverul vostru.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)As face tot posibilul ca toti playerii sa ramana cat mai mult pe serverul nostru pentru a popula cat mai mult comunitattea si i-as asjuta pe toti ca imi cer asta pe server.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Pai sunt ok am le-am mai cerut ajutorul si chiar au fost promti sa cererea mea , deci in concluzie sunt foarte ok.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Pnetru ca imi palce serverul si membrii ai comunitatii si vreau ca la randul meu sa ajut serverul si sa facem o populatie cat mai mare pe el.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:14
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Da desigur.
16) Alte mentiuni:Sper sa fiu acceptat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:Ā Ā EMINK
2a) Varsta:Ā 19Ā ani.

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:Ā 2971007
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Ā Nu.
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Experimentat-Avansat. (4-5 ani)Ā 

5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?:Ā Da. Operator, Admin, Helper, ModeratorĀ Ā aproximativ Ā vreo 3-4 luni.Ā 
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā Da.
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:Ā  3 zile 12 ore si 30 de minute.
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Sunt o persoana intelegatoare, imi petrec aproape 20/24 la PC
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:Ā Cu siguranta.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Imi place sa ajut orice incepator, si sa il fac sa devina, printre primii dintre Ā cei mai buni.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Playeri noi, lipsa spamm-ului la (12-6 dimineata), lipsa injuraturilor, si incercarea multora de a folosii (xray, antikb + alte cheat-uri)Ā 
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Unii dintre cei noi, nu sanctioneaza, in rest, cei vechi Ā isi facĀ treaba la orice ora.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Pentru a fii mai mult staff, si pentru a ajuta serverul sa devina unul dintre cele mai bune.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā 16Ā voturi.
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā Da.
16) Alte mentiuni: Verdictul in legatura cu testul, va apartine, multumesc!Ā 

Ā 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

a) Varsta: 13 aniĀ Ā [14 ani pe 29 martie]

Ā 

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: Nu am.


3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu.


4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Am o experienta foarte buna, avand in vedere ca am jucat foarte mult survival la inceput, stiu toate crafturile, stiu cum sa ma descurc ce trebuie sa fac, este un joc destul de easy, nu este foarte greu sa il joci.

Ā 

5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Da am avut, adminĀ pe un server romanesc, asta fiind acum un 1 an, apoi s-a dat wipe si s-au dus toate gradele.


6) Ai citit regulamentul serverului?: Da, l-am citit.


7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 41 de ore


8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Ā In fiecare dimineata cand intru pe minecraft, incep sa lucrez cate o ora la orasul meu, apoi dupa ce termin de facut cateva case in acea ora, votez, iau banii/itemele si le dau aleatoriu la membrii serverului, merg la prietenii mei si ii ajut la case/orice au nevoie, si apoi ajut si playerii noi cu cate o casa sau iteme.


9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da.


10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai experienta de 6 ani de jucat acest joc pixelat, experienta de helper/admin pe care* am avut-o pe multe servere romanesti de-al lungul anilor petrecuti pe acest joc, simtul cooperativitatii, bunul simt si rabdarea tot odata. Eu cred ca este de ajuns.


11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai, o mana in plus la ajutarea acestui server, la mentinerea lui si al chatului care cateodata dimineata este plin de copii aia de 10 ani care se injura . Cu un helper in plus serverul va fii mult mai bine mentinut si conceput totodata aproape, distrarea playerilor cu cateva evenimente sau alte lucruri.


12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Membrii actuali ai grupului de helperi sunt ok, ajuta playerii mai mult, dar mai sunt zile/momente in care si playerii raspund la toate intrebariile de pe chat, inveselesc playerii cu evenimente cu iteme. Sunt foarte de treaba bine pusi la punct, seriosi, cu bunul simt, cu rabdare si cu cei 7 ani de acasa.


13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Deoarece este unul dintre cele mai reusite servere de minecraft din Romania, cu pluginuri foarte interesante, si cu membrii ai staffului in plus el nu se va duce in jos niciodata, ci se va ridica tot mai sus cum a fost play-ul. Eu consider ca, membrii staffului in plus pot ajuta mult acest server frumos.Ā 


14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: In prezent am 18.


15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Bine inteles.


16) Alte mentiuni: Nu am alte mentiuni, succes tututor!

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, Yashi said:

1) Nickname in joc:Ā Ā EMINK
2a) Varsta:Ā 19Ā ani.

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:Ā 2971007
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Ā Nu.
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Experimentat-Avansat. (4-5 ani)Ā 

5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?:Ā Da. Operator, Admin, Helper, ModeratorĀ Ā aproximativ Ā vreo 3-4 luni.Ā 
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā Da.
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:Ā  3 zile 12 ore si 30 de minute.
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Sunt o persoana intelegatoare, imi petrec aproape 20/24 la PC
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:Ā Cu siguranta.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Imi place sa ajut orice incepator, si sa il fac sa devina, printre primii dintre Ā cei mai buni.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Playeri noi, lipsa spamm-ului la (12-6 dimineata), lipsa injuraturilor, si incercarea multora de a folosii (xray, antikb + alte cheat-uri)Ā 
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Unii dintre cei noi, nu sanctioneaza, in rest, cei vechi Ā isi facĀ treaba la orice ora.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Pentru a fii mai mult staff, si pentru a ajuta serverul sa devina unul dintre cele mai bune.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā 16Ā voturi.
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā Da.
16) Alte mentiuni: Verdictul in legatura cu testul, va apartine, multumesc!Ā 

Ā 

Ā 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:Ā  Sk1LLeR
2a) Varsta:Ā  16 ani.

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5001102 (daca e nevoie il dau pe tot in privat )
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu.
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Am experienta in multe lucruri, de la construit, pana la chestii despre servere si altele. ma descurc in orice, chiar daca e greu sau usor, caci joc minecraft de 6 ani de pe versiunea 1.6.2. in tot acest timp am prins experienta cam in tot ce priveste minecraft.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: pai am avut co-owner pe creative la mujdii (nu dau sv sa nu fac reclama. tot acolo mod pe survival, op pe pvm si pe minigame in general helper, plus ca am ajut si pe alte servere mai mari.
6) Ai citit regulamentul serverului?: Da. l-am citit si sunt de acord cu acesta.
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: o zi si 10 ore.
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai de obicei intru putin ziua si in mare parte seara/noaptea,

m-am apucat se server pentru ca mi se pare un server nu prea mare dar nici prea mic, perfect zis. cand nu sunt helperii on mai ajut si eu pe cine si cum pot si imi place sa interactionez cu lumea si sa ajut jucatorii de incput care nu stiu unele chestii.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Normal.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai, am mai fost helper pe alte servere si stiu sa actionez rapis si corect la unele jigniri intre jucatorii serverului, ceea ce altii nu cred ca pot face. si mai cred ca sunt "menit" pentru helper deoarece de cand m-am apucat de server nu am avut tangente cu nici un membri din staff sau jucator.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai, zic eu ca a-si aduce beneficiul de buna purtare si corectitudine, pe langa toate astea a-si putea sa ajut la randul meu cat se poate orice persoane, cine stie. poate chiar si adminii.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai de cand m-am apucat eu se server, toti helperii cat si adminii sunt foarte activi si muncitori. in toiul noaptiiĀ  sunt helperii care ajuta jucatorii, care m-au jautat si pe mine. fara nici o incoiala helperii sunt foarte bine alesi de catre staff manager.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai vreau sa ofer ajutoril meu Serverului deoarece am vazut ca in chiat este in mesaj autimot cum ca ati avea nevoie, asa ca am zis sa nu mai stau pe ganduri si sa fac o cerere de helper pentru a ajuta serverul cu ce pot.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 9 voturi momentan.
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Desigur.
16) Alte mentiuni: Data trecuta am uitat de like, acum am dat. imi pare rau :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

GoGoCosmin: Respins-Nu ai respectat modelul, nu ai completat la nickname in joc

EMINK: Respins-Nu ai respectat modelul, nu ai numarul necesar de cuvinte.

Jpck:Respins-Nu ai respectat modelul, nu ai completat la nickname in joc si nu ai pus CNP, desi Ā nu ai cum sa nu ai, toti primim unul la nastere.

Ā Sk1LLeR:Respins, nu ai acordat like primului post, deci nu l-ai citit in intregime.

Ā 

Ā 

āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«

Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post.Ā Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat.

Ā 

Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa.

Ā 

Sfaturi:

Ā Ā Ā Ā Ā Ā  - Completati toate campurile cerute.

Ā Ā Ā Ā Ā Ā  - Respectati numarul de cuvinte.

Ā Ā Ā Ā Ā Ā  - Descrierile voastre sa nu contina promisiuni tot ceea ce promiteti ati fi putut deja sa faceti. Nu suntem parlamentari.

Ā 

Spor la joaca.

āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«

Ā 

Ā 

Atetie! A fost modificat modelul cererii de HELPER!

Cititi cu mare atentie pentru a nu firespinsi pentru nerespectarea modelului.

Ā 

Ā 

Edited by VRazvan

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc: HazedMedia
2a) Varsta:15 implinesc pe 28 .07.2017

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:50220727
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Da
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Eu joc Ā Minecraft de la varsta de 10 ani.Eu am fost scripter pe servere destul de mari de minercraft (200players on)
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?:Da eu am avut Fondator in 2016 pe serverul de minecraft Fun.MultyPlay.Ro (nu fac reclama)
6) Ai citit regulamentul serverului?:Da

7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:24H+
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Eu sunt o fire rabdatoare ce vrea sa ajute eu am timp sa ma joc si voi fi activ cat e nevoie sunt dispus sa stau pe server si 12h
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:Da
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Eu vreau sa fac parte din comunitatea eGaming deoarece vr sa ajut playerii si cei care au tagul (NEW)
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Beneficiile pe Ā care promit sa le aduc sunt activitate randament si rabdare.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Cei din grupul Ā de helperi sunt niste oameni de treaba care ajuta pe oricine
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Vreau sa ajut acest server deoarece este serverul meu preferat de minecraft.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 4 Pentru ca votez doar de pe al doilea Link pt ca primul numi merge din cauza Lag-ului pe Google
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:

16) Ai vre-o donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu,dar ma gandesc sa donez.
17) Alte mentiuni:Sper sa va placa si imi cer scuze daca Ā nu am destule voturi va rog sa ma iertati.Imi doresc foarte mult gradul de helper pentru ca vrea sa ajut.Cu respect HazedMedia

Ā 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:Ā  Sk1LLeR
2a) Varsta:Ā  16 ani.

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5001102 (daca e nevoie il dau pe tot in privat )
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu.
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Am experienta in multe lucruri, de la construit, pana la chestii despre servere si altele. ma descurc in orice, chiar daca e greu sau usor, caci joc minecraft de 6 ani de pe versiunea 1.6.2. in tot acest timp am prins experienta cam in tot ce priveste minecraft.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: pai am avut co-owner pe creative la mujdii (nu dau sv sa nu fac reclama. tot acolo mod pe survival, op pe pvm si pe minigame in general helper, plus ca am ajut si pe alte servere mai mari.
6) Ai citit regulamentul serverului?: Da. l-am citit si sunt de acord cu acesta.
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: o zi si 10 ore.
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai de obicei intru putin ziua si in mare parte seara/noaptea,

m-am apucat se server pentru ca mi se pare un server nu prea mare dar nici prea mic, perfect zis. cand nu sunt helperii on mai ajut si eu pe cine si cum pot si imi place sa interactionez cu lumea si sa ajut jucatorii de incput care nu stiu unele chestii.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Normal.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai, am mai fost helper pe alte servere si stiu sa actionez rapis si corect la unele jigniri intre jucatorii serverului, ceea ce altii nu cred ca pot face. si mai cred ca sunt "menit" pentru helper deoarece de cand m-am apucat de server nu am avut tangente cu nici un membri din staff sau jucator.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai, zic eu ca a-si aduce beneficiul de buna purtare si corectitudine, pe langa toate astea a-si putea sa ajut la randul meu cat se poate orice persoane, cine stie. poate chiar si adminii.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai de cand m-am apucat eu se server, toti helperii cat si adminii sunt foarte activi si muncitori. in toiul noaptiiĀ  sunt helperii care ajuta jucatorii, care m-au jautat si pe mine. fara nici o incoiala helperii sunt foarte bine alesi de catre staff manager.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai vreau sa ofer ajutoril meu Serverului deoarece am vazut ca in chiat este in mesaj autimot cum ca ati avea nevoie, asa ca am zis sa nu mai stau pe ganduri si sa fac o cerere de helper pentru a ajuta serverul cu ce pot.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 9 voturi momentan.
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Desigur.
16) Alte mentiuni: Imi cer scuze, in loc de like am dat follow data trecuta, sunt nou in comunitate si nu am stiut, am citit tot si am dat like. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, HazedMedia said:

1) Nickname in joc: HazedMedia
2a) Varsta:15 implinesc pe 28 .07.2017

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:50220727
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Da
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Eu joc Ā Minecraft de la varsta de 10 ani.Eu am fost scripter pe servere destul de mari de minercraft (200players on)
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?:Da eu am avut Fondator in 2016 pe serverul de minecraft Fun.MultyPlay.Ro (nu fac reclama)
6) Ai citit regulamentul serverului?:DEsigur

7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:24H+
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Eu sunt o fire rabdatoare ce vrea sa ajute eu am timp sa ma joc si voi fi activ cat e nevoie sunt dispus sa stau pe server si 12h
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:Da
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Eu vreau sa fac parte din comunitatea eGaming deoarece vr sa ajut playerii si cei care au tagul (NEW)
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Beneficiile pe Ā care promit sa le aduc sunt activitate randament si rabdare.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Cei din grupul Ā de helperi sunt niste oameni de treaba care ajuta pe oricine
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Vreau sa ajut acest server deoarece este serverul meu preferat de minecraft.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 4 Pentru ca votez doar de pe al doilea Link pt ca primul numi merge din cauza Lag-ului pe Google
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Da.Vreau sa dau test pentru helper

16) Ai vre-o donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu,dar ma gandesc sa donez.
17) Alte mentiuni:Sper sa va placa si imi cer scuze daca Ā nu am destule voturi va rog sa ma iertati.Imi doresc foarte mult gradul de helper pentru ca vrea sa ajut.Cu respect HazedMedia

Ā 

Ā 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc: crdsa7
2) Varsta: 15
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Stiu comenzi de genul ban mute kick etc. (nushĀ  ce sa mai scriu de 32 cuvinte)
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Helper pe mc.teamgsb.ro(pacat ca nu mai e)
6) Ai citit regulamentul serverului?:da
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:o zi si 18 ore
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)pai minez farmez xpĀ  construiesc etc.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)PaiĀ  am mai fostĀ  helper si stiu cum e si mi se parea si destul de usor
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Nsh cred caĀ  o mana de ajutor in plus
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Pana acum totiĀ  care erauĀ  pe sv si le-am cerut ajutorul mi-au raspuns si m-au ajutat. Asa as vrea sa fiu si eu daca iau helper
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Vreau deoarece sunt multi incepatori care cer ajutor si multi din staff poate nu sunt activi sau pe sv si eu ii pot ajuta f. usor fiind activ
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:14(nu merge link-ul 2 nush de ce)
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da
16) Alte mentiuni:VRazvanĀ  e cel maiĀ  tare

Ā 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:Ā Ā StrickerINFINIT

2) Varsta: Ā 11ani(10august)

3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu

4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā Ā Am o eperienta pozitiva despre acest joc si despre acest server Ā ma joc de 4 ani acest jocĀ 

5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: N-am Ā mai avut functii

6) Ai citit regulamentul serverului?: Da

7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:25ore 50 minute

8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Sunt calm imi place sai ajut pe playeri la constructii si sa faca rost de resursele necesare

9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da mie imi place sa lucrez in echipaĀ 

10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: De fiecare data cin intru pe server incerc sa ajut jucatorii chiar daca uneori nu stiu si am nevoie de ajutorul altora

11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Ā Ā Mie imi place sa lucrez in grup de accea eu doresc sa fiu helper sa lucrez impreuna si sa ajut cin mai multi jucatori

12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Membrii actuali sun cinstiti si va fi o placere sa ajut oamenii impreuna cu ei

13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Ā  Vrau sa ajut serverul deoarece e un server foarte interesant chiar daca are putine minigameuri.Uneori e trust sa vezi pe cineva cum intra sa se joace si nu stie nimic de aceea eu vrau sa fiu helper sai ajut

14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā Am votat de 2 ori

15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da

16) Ai vre-o donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nam nici o donatie vip

17) Alte mentiuni: Nimic

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc: ciuhanes_
2a) Varsta: 20

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1970720
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā Joc minecraft de aproximativ 2 ani si jumatate, am fost administrator pe o comunitate mare in jur de 5 luni, apoi am plecat din cauza unei pauze de inactivitate, plus experienta de pe alte servere si de pe cele proprii.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Admin (5 luni)
6) Ai citit regulamentul serverului?: Da

7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 22 ORE
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Minez foarte mult, iar in general ma ocup de construit tot felul de case cu un design cat mai futurist si cat mai complexe, socializez.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: DaĀ 
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:Ā Faptul ca ma descurc perfect in tratarea cu oamenii si in a fii impartial, socialbil, am spiritul umorului, indulgent si intelegator dar si sever atunci cand trebuie.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Usurarea activitatii celorlalti membrii din staff.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Ā Sunt oameni foarte deschisi care isi fac treaba, sociabili, au simtul umorului, sunt intelegatori.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Ā Din placere si pentru simplu fapt ca vreau sa am si alte ocupatii pe server.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Ā 15
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da

16) Ai vre-o donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu
17) Alte mentiuni: Soer sa fiu indeajuns de bun pentru aceasta functie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:Ā Ā Bannyxon_102rus
2a) Varsta:Ā 17

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:Ā  Ā 5 0 0 0 3 3 0
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Ā Nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Experienta ca jucator.. hmm ma consider un player priceput cat de catĀ pe o scara de la 1 la 10 ar fi cam 8, deci cred ca e ok.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?:Ā Da, am avut. Operator/ Moderator/ Helper/ VIP etc
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:Ā 1day si 20Ā ore
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā La inceput am grifat un desert intreg doar pentru a face niste bani, dupa acea am facut o platforma mare si incep sa imi fac ce am nevoie pe acolo, scopu ar fi sa intru in top1 la $
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:Ā Pot spune ca da.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Sunt foarte activ si imi place sa ajut ceilalti playeri care sunt noi si nu stiu bazele asa cum am fost si eu la randu meu.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Activitatea ar fi un lucru mare mai ales intre orele 00:00 si 07:00. Ne`am putea ajuta reciproc si am rezolva problemele playerilor mult mai usor.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Sunt de mare ajutor, iti raspund imediat cand ai nevoie de ei si nu te lasa cu problema nerezolvata.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Ā (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā Pentru ca imi place cum este format acest server, mai ales survivalu. DeĀ  prima data cand am intrat mi`a placut si am zis sa aplic cu o cerere de helper.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā  vreo 18
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā Eu zic ca da.
16) Alte mentiuni: Mi-am cumparat VIP.Ā :)Ā  Si sper sa fi modificat VRazvan warnu ala.... ca sa pot fi acceptat

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/23/2016 at 0:21 AM, VRazvan said:
Quote

Ā Nickname in joc: 3L3CTRO
Varsta:14

Ā Primele 7 cifre ale CNP-ului:5030404
Ā Detii cont de Minecraft cumparat?:Nu
Ā Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) : Ā 
Ā O consider una destul de buna avand in vedere numarul constructiilor in decurs de 48 de ore pe server-ul Ā Mc.eGaming.Ro
Ā Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?:da am avut functia de admin Ā cam pe o perioada de cateva luniĀ 
Ā Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:2 zile,2ore si 24 de minute
O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte):Ā 
Sunt o persoana calma, fara nici cel mai mic interes in scandaluri si tertipuri de genul cu altii. Imi place sa duc o munca pana la capat cu sau fara ajutor altor persoane
Ā Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: DaĀ 
Ā Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā 
Imi place sa ii ajut pe cei care nu stiu ceva ...Ā De cand am inceput sa joc pe serverul asta, am observat ca sunt multi care nu stiu forte multe si trebuie ghidati.
Ā Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Ā As ajuta la informarea noilor jucatori, in caz ca au nevoie.
Ā Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) sunt foarte atenti la nevoile tuturor
Ā De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) : deoarece este un server bine optimizat
Ā Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 25 dar s-a dat reset la voturi
Ā Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: da sunt sigur

Ā Ai vre-o donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:nu am donat pentru vip momentanĀ 
Alte mentiuni: nu detin

Ā 

Ā 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@peterissĀ -Respins :Te rog sa recitesti modelul pentru cerere,pentru a fi valida este necesar sa pui la final fraza de la punctul a)

@TNT7Ā -Ā Respins

Ā 

Cei care au fost respinsi pot reface cererea la minim 7 zile.

Ā 

Share this post


Link to post
Share on other sites

varsta:13 ani

ai citit regulamentul: da

stii sa folosesti WorldEdit:da

orele pe server:28 de ore

ai talent : am talent an builder de nota 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

-NickName an joc : Alex_killers

-orele jucate pe server : 28 de ore

-Varsta :am 13 amplinesc 14 ani pe 21 martie

-stii sa folosesti WorldEdit : da

-AI talent an build : da foarte mare

-Ai citit regulamentul : da de 2 ori

Ā 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ā€Ž7ā€Ž/ā€Ž20ā€Ž/ā€Ž2017 at 9:49 PM, TNT7 said:

1) Nickname in joc: TNT7
2a)Varsta: 13

2b)Primele 7 cifre ale CNP-ului:5040914

3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Am o experienta foarte buna joc din 2013 si am un mare bagaj de cunostinte despre acest joc si stiu toate comenzile
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?:Am avut OperatorĀ  (nu stiu fix dar stiu ca anul trecut din mai pana in august),Builder acum in anĀ  din ianuarie pana in aprilie
6) Ai citit regulamentul serverului?:Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:2days 7hours 12minutes
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Pe server: minez ,construiesc cate o casa in satul meu si cam atat
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:Consider ca da ptĀ  imi place sa lucrez in echipa si sunt foarte respecuos cu ei
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Sunt menit
deoareceĀ  sunt vechi pe server si am observat ca nu prea este staff on si eu asi fi de folos pt serverĀ 

11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Beneficiile pe care le-asi aduce grupului at fi urm:Sunt on cam toata ziua siĀ  pot sa le raspund la intrebarile player-ilor Ā 

12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Foarte buni raspund la intrebarile playerilor, nu abuza de comenzile la care au accesĀ  si nu stau afk
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Pt ca am observat ca nu prea aveti staff vreau sa ajut aceasta comunitate cu inca in helper (dar totusi putinul staff care este este nonstop on)
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:18 (dupa s-au resetat si momentan am 12voturi )
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Da
16) Alte mentiuni:Vreau neaparat acest grad pt a ajuta serverul nu pt a abuza de comenzile la care are acces acest grad.

Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā Ā 

Ā 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:Ā Ā StrickerINFINIT

2) Varsta: Ā 11ani(10august)

3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu

4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā Ā Am o eperienta pozitiva despre acest joc si despre acest server Ā ma joc de 4 ani acest jocĀ 

5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: N-am Ā mai avut functii

6) Ai citit regulamentul serverului?: Da

7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:25ore 50 minute

8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Sunt calm imi place sai ajut pe playeri la constructii si sa faca rost de resursele necesare

9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da mie imi place sa lucrez in echipaĀ 

10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: De fiecare data cin intru pe server incerc sa ajut jucatorii chiar daca uneori nu stiu si am nevoie de ajutorul altora

11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Ā Ā Mie imi place sa lucrez in grup de accea eu doresc sa fiu helper sa lucrez impreuna si sa ajut cin mai multi jucatori

12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Membrii actuali sun cinstiti si va fi o placere sa ajut oamenii impreuna cu ei

13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Ā  Vrau sa ajut serverul deoarece e un server foarte interesant chiar daca are putine minigameuri.Uneori e trust sa vezi pe cineva cum intra sa se joace si nu stie nimic de aceea eu vrau sa fiu helper sai ajut

14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā Am votat de 2 ori

15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da

16) Ai vre-o donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nam nici o donatie vip

17) Alte mentiuni: Nimic

Ā 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Double post este interzis data viitoare folosește butonul edit care este deschis timp de 10-15 minute

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

HazedMedia-Respins:Nu ai respectat modelul de cerere, nu ai minimul necesar de cuvinte.

Sk1LLeR-Respins:Nu ai respectat modelul de cerere, ai folosit modelul neactualizat.

crdsa7-Respins: Tocmai ti-am dat warn pentru fly.

StrickerINFINIT-Respins:Nu ai respectat modelul de cerere, nu ai pus cnp si nu ai nici numarul necesar de cuvinte.

ciuhanes_-Respins:Nu ai respectat modelul, nu ai numarul necesat de cuvinte.

3L3CTRO-Respins:Nu ai respectat modelul, nu ai numarul necesar de cuvinte.

TNT7-Respins, nu ai respectat modelul, nu ai numarul necesar de cuvinte, plus ca te-ai contrazis singur.

Bannyxon_102rus-Respins:Nu inteleg de ce ai mai facut cerere inainte sa dai testul de helper.

Ā 

Ā 

āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«

Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post.Ā Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat.

Ā 

Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa.

Ā 

Spor la joaca.

āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...