Jump to content
Sign in to follow this  
VRazvan

[Arhiva] Cereri Helper Minecraft

Recommended Posts

1) Nickname in joc: Anca
2a) Varsta: 20

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: -4971210
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: -Nu.
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā -4 ani.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Ā -VIP, Helper.
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā -Da.
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]:Ā -https://imgur.com/a/afdcg
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte):Ā -Minez pentru a face materiale, fac constructii cu acele materiale, raspund la intrebarile playerilor daca cineva are nevoie de ajutor, da chei event/vote moca (Le las in chestul pentru nevoiasi)
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā -Da, ma inteleg bine cu toata lumea, toti sunt de treaba, si consider ca totul v-a fi okei :D
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Stau on cam 15 ore pe zi, si sunt mai mereu acolo daca cineva are nevoie de ajutor.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Putin help in plus, fiind on mai mereu
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?
:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Toti isi fac treaba destul de bine, si toti fac caterinca, glumesc si sunt de treaba.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Am incepu sa joc de cateva zile pe acest server, imi place mult, si sunt "atasata" de elĀ 
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā - 8
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā - Da, 90%

16) Ai vreoĀ donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Ā - Nu
17) Alte mentiuni:Ā - Hai, sa fie cu noroc :D

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

TheHeckerTB5 - Respins, nu ai citit regulamentul, nu ai acordat like primului post, nu ai oferit primele 6 cifre din CNP [Certificatul de nastere], nu ma convinge nici un motiv al tau, deranj administrare server.

Roxana - Respins,Ā nu ai citit regulamentul, nu ai acordat like primului post, inselatorie cerere builder. Este inadmisibil ca un posibil helper sa plagieze o cerere.

Legionaire - Acceptat pentru teste.

Anca - Acceptat pentru teste. 6p

Ā 

āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«

Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post.Ā Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat.

Ā 

Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa.

Ā 

Spor la joaca.

āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«

Edited by VRazvan
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1)Nickname in joc : TheMessi

2)Varsta:16 aniĀ 

2b)Primele 7 cifre ale CNP-ului : 5080622

3)Detii cont de minecraft cumparat ?- Nup,nu detin !Ā 

4)Ce experienta ai ca si jucator de minecraft ?- Cam 3-4Ā ani...

5)Ai avuta functii vreodata pe alte servere de Minecraft ? Daca da,ce functii si pe ce perioada ?:Detaliaza:Da am avut pe un server de minecraft...Admin timp de 7 luni...

6)Ai citit regulamentul serverului ?-Dap,pe tot de 3 ori !Ā 

7)Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival ?:-24h and 31 minutesĀ 

8)O scurta descriere a comportametului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte ):Minez toata ziua,construiesc,si ajut oamenii,cel mai mult imi place sa fac bani..si sa cumpar case....etc.. !

9)Consideri ca poti lucra cu restul membrilor din grup ?:-(mentiune:minim 10 cuvinte)-Da...toti sunt de treaba ..de ce nu as putea ?Ā 

10)Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina ?:(mentiune:minim 10 de cuvinte)-Stiu cum e sa fii helper...si eu am mai fost si mi-a mers foarte bine !Ā 

11)Ce benefici ar aduce prezenta ta in cadrul grupului ?(mentiune:minim 10 de cuvinte)-Sut cam mereu on...stiu foarte multe raspunsuri la intrebari..!

12)Cum poti descrie actualiiĀ  membri ai grupului de helper ?(mentiune:minim de 10 cuvinte)-Toti sunt de treaba...isi fac destul de bine treaba lor de helperi !

13)De ce vrei sa oferi ajutorul serverului Mc.Egaming.Ro?(mentiune:minim 10 de cuvinte)-Deoarece imi place foarte mult acest sv. si ca e unul dintre serverele mele preferate !

14)Cate voturi ai acordat pana acum serverului ?(use:/vote)-Deocamdata 12....

15)Daca vei fi acceptat pentru teste,esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator ?:-Da,am invatat foarte mult despre acest sv..!

16)Ai vreo donatie VIP efecuata ? Daca,da ce suma ?:-Nu,nu am din pacate..!

17)Alte mentiuni:-Sper sa fiu acceptat !Mersi..

Ā 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1)Nickname in joc :Daniboss04

2)Varsta:19 aniĀ 

2b)Primele 7 cifre ale CNP-ului ?:-5080622

3)Detii cont de minecraft cumparat ? Nu

4)Ce experienta ai ca si jucator de minecraft ? 4 aniĀ 

5)Ai avut vreodata functii pe alte servere de Miecraft ? Daca da,ce functii si pe ce perioada ?Deteliaza:-Da ,am avut pe un server de Minecraft (no reclama) Moderator si am avut acest rank timp de 4 luni !Ā 

6)Ai citit regulamentul serverului ?:- Dap,normal !

7)Cat timp ai in activ in prezent pe serverul de survival ? (use:/ar check) :-Ā Am 25h si 19 minute..!Ā 

8)O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (Mentiune:minim 20 de cuvinte )-Destul de amuzant,generos,darnic dau iteme moca bani la unii playeri si minez si construiesc toata ziua !..

9)Consideri ca poti lucra cu restul membrilor din grup ?(mentiune:minim 10 de cuvinte):-Da,deoarece,toti sunt de treaba....!

10)Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina ?(Mentiune:minim 10 de cuvinte)-Dupa cum am spus Am 4 ani de experienta,stiu sa joc destul de bine minecraft,si imi place sa ii ajut pe cei din jur !

11)Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului ?(mentiune:minim 10 de cuvinte):-Sunt foarte online ,mai ales pe acest server,si asa ajuta foarte mult !

12)Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi ?:(mentiune:minim 10 de cuvinte)-Toti sunt destul de on si de treaba !

13)De ce vrei sa oferi ajutor serverului Mc.eGaming.Ro ?:-(mentiune:minim 10 de cuvinte):-Deoarece este sererul meu preferat,si imi place sa ajut playerii !

14)Cate voturi ai acordat pana acum serverului de survival ?9use:/vote)-6

15)Daca vrei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necsare sa ajuti orice jucator ?:-Da

16)Ai vreo donatie VIP efectuata ?Daca,da ce suma ?:-Nu am..

17)Alte mentiuni :-Ā Sper sa fiu acceptat ! Multumesc..!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 04.01.2018 at 0:52 AM, VRazvan said:

1) Nickname in joc: Dew
2a) Varsta: 18

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1990611
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Ani de zile ( bine inteles si cu pauze )

5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: De la Helper la Co-Owner.
6) Ai citit regulamentul serverului?: Da.
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]:Ā https://imgur.com/a/qb0jw
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): Fac cam ce face toata lumea, construiesc, mai rad putin cu playerii, mai raspund la cate o intrebare de-a playerilor din cand in cand.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā  Desigur.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā  Modul de a opera cu jucatorii in diferite ipostaze.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā O mana de ajutor in plus.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā  Imi pot da cu parerea doar despre cei pe care i-am cunoscut pana in acest moment. Oameni de treaba, cu capul pe umeri.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā  Deoarece imi place serverul.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 8 luna aceasta.Ā https://imgur.com/a/jL83E
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da.

16) Ai vreoĀ donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu.
17) Alte mentiuni: Multumesc pentru timpul acordat.

Ā 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:Ā - iTzDaRiUs
2a) Varsta:Ā - 12

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:Ā -Ā 
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Ā - Nu detin
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā - Joc de 6 ani
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Ā - Acum 3Ā luni am fost owner pe un server deoarece fondatorul a avut mare incredere in mine pt ca am stat on mult si am ajutat pe toata lumea de pe server. Am avut owner cam 2 luni pana fondatorul a vandut serverul.
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā - Da, l-am citit
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]:Ā - 1 day, 22 hours 30 minutes
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte):Ā - Pai intru, votez in fiecare zi, imi sun prietenii si ne jucam pe server. Construiesc destul de mult, nu prea minez, ajut jucatorii (WoofLikeADog poate sa va spuna ca l-am ajutat chiar ieri).
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā - Da, deoarece toti sunt de treaba si ma ajuta mereu. Unul ar fi Ady care m-a ajutat cu animale cand aveam nevoie de mancare (pe MC).
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Ma face sa cred ca pot acel owner de acum 3 luni cand m-am descurcat.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Ā  Daca mai este un helper pe server treaba ar fi mai usoara.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?
:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Foarte buni, te ajuta mereu la nevoie, si de treaba
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Deoarece imi place mult acest server si am stat destul de mult timp pe el
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā - in luna trecuta 28(pt ca am aflat de server mai tarziu)Ā Ā iar pana acum 10(si suntem in 5-3-2018)
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā - Nu sunt sigur de asta dar incerc

16) Ai vreoĀ donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Ā - Nu, nu am donat
17) Alte mentiuni:Ā - Nu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ā 

1) Nickname in joc:Ā freecosmin.
2a) Varsta:Ā 12.

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:Ā -Ā 
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Ā Da.
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā 5 ani.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Ā  Am avut pe ROcrafting moderator pana s-a inchis sv.
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā Da.
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]:Ā 1 zi ,15 ore si 25 min.
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte):Ā Intru pe server ,votez ,minez Ā si ma plimb pentru bani.Daca pot sa ajut pe cineva ajut. Incerc sa ma distrez cu prietenii mei.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā  Da,de ce nu ?Ā  Cu toti ma inteleg bine.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā  Doresc sa ajut playeri la nevoie , pentru ca asa imi place.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā  O mana de ajutor in plus mai ales cand nu sunt grade on.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?
:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā Toti sunt de treaba ajutaĀ playeri cand si cum pot.Ā 
13)Ā De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā Deoarece imi place sa ma joc pe el si se fac multe eventuri.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā - 9
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā  Da.

16) Ai vreoĀ donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Ā Nu.
17) Alte mentiuni:Ā -

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:Ā - DragosBVP.
2a) Varsta:Ā - 18.

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:Ā - 1990822.
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Ā - Nu.
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā - 7 ani ( cu nenumarate intreruperi ).
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Ā - Nu am avut nici o functie in trecut.
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā -Ā  Citit & recitit.
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]:Ā - 1 zi & 6 ore.
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte):Ā - In mare parte din timp construiesc, in restul timpului minez si sap pentru a-mi elibera zona si pentru a avea destui bani pentru materiale.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā - Sunt de parere ca da, desi nu ii cunosc mai deloc, atata timp cat toti membrii grupului au acelasi scop, cel de a-si duce la capat responsabilitatile aferente gradului lor.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - As putea spune ca unul din punctele mele forte, atat in jocuriĀ cat si inĀ viata de zi cu zi, este dorinta de a ajuta fiecare persoana care are nevoie, motiv pentru care consider ca as fi o buna aditie acestui grup.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Am scris si mai sus, nu as vrea sa ma repet.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?
:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Cum am spus si mai sus, nu ii prea cunosc.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Din cauza 'obsesiei' mele de a sari in ajutorul fiecarui nevoias.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā - 6, desi comanda spune ca doar 4. (Am dat like siĀ pe YT ;)Ā )
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā - Da, nu numai in materie de Minecraft.

16) Ai vreoĀ donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Ā - Astept raspunsul cererii de VIP, o sa trimit 5 EUR laĀ drum.
17) Alte mentiuni:Ā - Nici o alta mentiune.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Montezuma

1) Nickname in joc: -Montezuma
2a) Varsta: -aproape 14 ani

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5040428
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: - Nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā -2-3 ani cam asa
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Ā -Da !! Am avut helper tot pe acest sv !
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā -Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]:Ā -2zile 20h
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte):Ā -Sunt de treaba ,sociabil ,ma joc destul de mult .Am un pixel art..Doresc sa ajut sv cu tot ce pot ... Imi place sa fiu sociabil cu ceilalti jucatorii
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā -Da cred ca pot lucra cu ceilalti membri deoarece sunt sociabil ,de treaba , mai ales playerii de pe sv sunt de treaba , sociabili
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Seriozitatea . Intelegerea , suntĀ de treaba si cred ca pot ajuta ceilalti playerii cand nu este niciun grad..
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Un helper nouĀ  ,incerc cat de mult sa ajut playeriicand au nevoie si imi petrecĀ  destul timp pe sv
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?
:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -De treaba ,sociabili , amuzanti cooperanti , ajuta playeri si fac o treaba buna
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Pentru ca am dat de acest sv si este foarte fainĀ 
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā -7 voturi
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā -Da

16) Ai vreoĀ donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Ā - Nu

17) Alte mentiuni: Sper sa fiu acceptat ! Sper sa fiu acceptat !!Ā 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

TheMessi/Daniboss04 -Respins-Pe langa faptul ca ti-ai facut mai multe conturi pe server si pe forum pentru a face cerere de helper,Ā  nu vrei sa dai varsta reala sau cnp-ul, desi ai fost avertizat-Te rog sa nu mai faci cerere de helper!

Dew-Acceptat pentru teste!

iTzDaRiUs-Respins-Comportamentul tau de pe server nu este demn pentru o persoana din staff-ul egaming!

freecosmin-Respins-Comportamentul tau de pe server nu este demn pentru o persoana din staff-ul egaming!

DragosBVP-Acceptat pentru teste!

Montezuma-Acceptat pentru teste!

Ā 

Jucatorii acceptati vor fi contactati de catre mine pe server in cursul zilelelor de sambata sau duminica pentru a sustine testul pentru sarcina de helper!

āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«

Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post.Ā Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat.

Ā 

Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa.

Ā 

Spor la joaca.

āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:Ā -timpo204
2a) Varsta:Ā -16

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:Ā -Ā  5011128Ā 
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Ā - Nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā - Pfuu...stai sa ma gandesc...vreo 4-5
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Ā -1.am avut moderator pana cand s-a inchis un server
. 2.administrator pe altul de la inceput cam 2-3 luni . si in rest helper pe vrei 3 servere timp de 3 luni sau mai mult.
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā -Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]:Ā -24 ore
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte):Ā -poi ,stau pe server si ajut playeri chiar daca nu am helper sau ceva..imi place sa ajut , construiesc , caut de lucru si tot ce pot.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā - DaĀ Ā ,Ā pentru ca nu e prima data cand sunt un grad pe server si mereu m-am descurcat:D

10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -ar venii experienta de cand joc MC , experienta de a avea un grad si ajutorul pe care il pot oferi<3
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Putin ajutor in plus nu strica nimanui si vorba aia:"cu cat mai mult cu atat mai bine"(in unele cazuri)
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?
:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Din ce am vazut de cand ma joc pe server toti sunt de treaba si isi fac bine treaba
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Pentru ca imi e dor sa fiu Helper si de cand m-am apucat (de cateva zile) doar pe serverul asta ma joc. De cand ma joc m-am cam lasat de altceva si imi place mult comunitatea si serverul...sper ca nu e problema daca sunt mai multe cuvinte:DĀ 
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā -13
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā -Da

16) Ai vreoĀ donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Ā -Nu

17) Alte mentiuni:Ā -Iubesc serverul si la fel si pe voi<3

18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?:Ā -Da normal. la fiecare video aproape dau coment si like

19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?:Ā -Da

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.Nickname Veverita2006

2.Varsta 12 ani

3.Citit regulamentul-da

4.Am cred eu destula experienta la mc de cĆ¢nd joc de cativa ani

5.Acest server mie mi se pare unul de treaba mai ales administratorul e tare de treaba si imi place mult acest sv

6.Eu pe zi pe acest sv as sta cel putin 3 ore non-stop pt ca ma distrez

7.Cam atat despre mine si sper sa ma acceptati .

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:Ā AlliHell
2a) Varsta:Ā 19 Ani

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:Ā 1970924
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Ā Da
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā Joc Minecraft de 5 ani si ceva.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Ā Helper (3 luni (m-am lasat)) , Moderator (Server inchis) .
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā Da si sunt constient.
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]:Ā 21 de ore, pot sa fiu activ 3 ore maxim 5 depinde de perioada si am rank-ul popular conform regulamentului.

8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte):Ā Zilnic intru pe server sa vad ce se mai intampla, vin cu vointa de a ajuta playerii daca Yagmur nu mi-o ia inainte. Sunt pasionat de building si vreau sa imi construiesc propriul meu oras.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā  Da, ma ofer sa ajut oriunde este nevoie, mai putin in legatura cu itemele, sunt in faliment.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā Eu cred ca merit sa fiu helper pentru ca imi place sa ajut playerii.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā Nu prea imi folosesc benificiileĀ deoarece eu ajut si construiesc. Ar fii un benificiu, acela de a zbura! Si de a da mute daca este nevoie.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?
:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā Helperii de pe acest server sunt buni si constienti! Sunt prezenti la nevoie si ajuta in totalitate.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā Unii playeri chiar au nevoie de ajutorul unui helper uneori, iar nu toti helperii pot ajuta, daca un helper este ocupat pot eu sa ajut player-ul respectiv cu cea mai mare placere.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā 14 voturi.
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā Da si sunt constient de asta.

16) Ai vreoĀ donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Ā Nu deocamdata, dar voi dona pe viitor.
17) Alte mentiuni:Ā Comunitatea eGaming este tare :D

18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?:Ā Desigur :D

19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?:Ā Parerea mea este ca arata bine! Si da! L-am apreciat! :)

Edited by AlliHell

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Montezuma

1) Nickname in joc: -Montezuma
2a) Varsta: -aproape 14 ani

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5040428
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: - Nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā -2-3 ani cam asa
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Ā -Da !! Am avut helper tot pe acest sv !
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā -Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]:Ā -4zile si 4h
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte):Ā -Sunt de treaba ,sociabil ,ma joc destul de mult .Am un pixel art..Doresc sa ajut sv cu tot ce pot ... Imi place sa fiu sociabil cu ceilalti jucatorii
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā -Da cred ca pot lucra cu ceilalti membri deoarece sunt sociabil ,de treaba , mai ales playerii de pe sv sunt de treaba , sociabili
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Seriozitatea . Intelegerea , suntĀ de treaba si cred ca pot ajuta ceilalti playerii cand nu este niciun grad..
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Un helper nouĀ  ,incerc cat de mult sa ajut playeriicand au nevoie si imi petrecĀ  destul timp pe sv
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?
:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -De treaba ,sociabili , amuzanti cooperanti , ajuta playeri si fac o treaba buna
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Pentru ca am dat de acest sv si este foarte fainĀ 
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā -15Ā voturi
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā -Da

16) Ai vreoĀ donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Ā - Nu

17) Alte mentiuni: Sper sa fiu acceptat ! Sper sa fiu acceptat !!Ā 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

timpo204-Acceptat pentru teste!

Veverita900-Respins-Ai un model de respectat!

AlliHell-Respins-Nu ai acordat like primului post, deci nu ai citit primul post in totalitate!

Montezuma-Acceptat pentru teste!

Ā 

Jucatorii acceptati vor fi contactati de catre mine pe server in cursul zilelelor de sambata sau duminica pentru a sustine testul pentru sarcina de helper!

āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«

Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post.Ā Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat.

Ā 

Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa.

Ā 

Spor la joaca.

āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«

Edited by P18ALEX

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:Ā -Keys_N_Krates
2a) Varsta:Ā -17

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:Ā - 1287953
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Ā -Nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā -Pai,Joc minecraft de pe la vre-o 9 ani,deci...
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Ā -Am avut pe alt server(nu fac reclama)Moderator Timp de 5 luni,iar apoi s-a dat wipe si mi s-a sters si functia.
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā -Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]:Ā -4 zile si 9 ore,aproape fac Veteran.
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte):Ā -Descriere:Amuzant,Si foarte activ(fac pe egaming pe putin 10h pe zi :D)
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā -Da,pentru ca stafful e bun si cred ca ma voi descurca cu asa oameni.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Am mai avut Mod pe alt sv cum am zis mai sus,si mi-ar place sa ajut si eGaming Macar cu Helper.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Pai stafful e bun dar nu prea activ,si dupa cum am spus eu stau f mult,si de aceea cred ca as fii de folos.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?
:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Foarte tari,ajuta mult dar nu prea activi :/
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Pentru ca e un server tare si joc zilnic pe el,macar atat pot sa fac!
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā -6 voturi,dar nu stiu de ce apare asa.stiu sigur ca am votat mai mult.
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā -Desigur.

16) Ai vreoĀ donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Ā -Nu.
17) Alte mentiuni:Ā - -

18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?:Ā -Da!

19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?:Ā -Da!

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:Ā - SiMuLtAnnN
2a) Varsta:Ā - 12

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:Ā - 5050429
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Ā - Da.
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā - 1-2 ani
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Ā - Nu, nu am avut functii pe alte servere .
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā - Da.
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]:Ā - 53 de ore.
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte):Ā - Intru pe server, votez, si caut ceva de facut. Daca nu este ceva de facut, ies de pe server (desi mai tot timpul este ceva).
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā - Da, pentru ca sunt cooperativ daca si acea persoana este.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Nimic special, sunt doar un alt player ca si oricine altcineva.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Mai multi membrii in grupul eGaming, daca este nevoie de mai multi.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?
:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - De treaba, amuzanti, si in general, oameni buni care vor doar binele.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Pentru ca imi place sa ajut playerii. Ma face sa ma simt bine.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā - 8 voturi
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā - Vom vedea doar la teste.

16) Ai vreoĀ donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Ā - Da, suma de 5 euro.
17) Alte mentiuni:Ā - Sper doar sa fiu acceptat.

18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?:Ā - Da.

19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?:Ā - Da.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc: - MinelGaMes_YT
2a) Varsta: - 14

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 1970814Ā 1970814 Ā 1970814
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: - nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā - 7 ani
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Ā - Builder,Helper,Moderator
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā - da
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]:Ā -1d,2h,43 m
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte):Ā - Minez ,ajut jucatorii cu ce pot,imi place sa construiesc pe server si am mai avut constructii dar au fost sparteĀ 
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā - Da pot sa lucrez. Ma inteleg bine cu Montezuma!:))Ā 
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Imi place sa ajut oamenii si serverul!

11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Ajutorul serverului,ajutorul jucatoruilor!
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?
:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Toti sunt de treaba mai ales Anca si Montezuma!
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - E un server de 1.12 si serverul e special!
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā - 1 dar o sa mai votez
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā - da

16) Ai vreoĀ donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Ā - da 5 euro
17) Alte mentiuni:Ā - Imi place serverul mult!

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc: Berlusconi
2a) Varsta: 17

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5001312
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: nu.
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc aproximativ din 2012, iar constant de la 1.4.7.
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Da, am mai avut helper si moderator pe !!!!!!!!
6) Ai citit regulamentul serverului?: da.
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]:Ā  1 Day & 10 Hours
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: in cea mai mare parte a timpului stau pe calculator
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: sunt destul de sigur ca pot face asta.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: faptul ca tot timpul am fost dispus si mi-a facut placere sa ii ajut pe altii.
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: un ajutor in plus care sa mentina ordinea.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: De treaba toti.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: cum am spus mai sus, imi face placere sa ajut alti oameni, plus ca am prins o pasiune pentru serverul asta.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 6 voturi.
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Sunt destul de sigur

16) Ai vreoĀ donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: nu.
17) Alte mentiuni: peace out.

Edited by P18ALEX
Unii ar putea zice ca e reclama

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:Ā TudorNasca
2a) Varsta:Ā 20

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:Ā 1980206
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Ā Nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā 5+
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Ā 

server 1: Helper -> Co-ownerĀ 

server 2: Co-owner

server 3: Server detinut de mine cu 50/100 playeri.

server 4: Helper -Moderator

server 5: (mc.egaming.ro) Helper , inainte de wipe

Sunt in ordine cronologica , de cand am inceput sa ma joc pana acum. Am avut mai multe , nu mai tin minte care , cand si cat timp.
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]:Ā  25 ore :Ā https://imgur.com/a/jvhaG
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte):Ā Ā 

Cat timp sunt pe server de obicei pierd vremea , am timp sa-mi fac activitatea de helper. Daca este nevoie ajut tot timpul si in plus , nu am avut probleme inainte de wipe cand am avut gradul.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā 

Din experienta anterioara echipa de staff este una matura si intelegatoare deci da , m-as putea intelege.
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā 

Din punctul meu de vedere am destula experienta avand in vedere gradul dar si lucrul cu alte perosane (Partea mai grea).
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā 

Cred ca partile cele mai importante , sarim peste banalitatile de "activitate , fac treaba"Ā  , este ca de la mine nu o sa vedeti favorizari asupra playerilor respectiv asupra staffului. Daca vad o problema actionez sau daca este peste "gradul" meu anunt un grad mai mare sau ownerul (in cazul adminilor) fara ezitare.
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?
:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā 

Nu am destula "Experienta" actuala ca sa pot spune ceva despre helperii noi , cei veci au ramas tot asa , maturi , actioneaza rapid si ajuta cum trebuie si cand trebuie.
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā 

E un server placut , cu staff matur , unde problemele se rezolva rapid si eficient si uneori intr-un mod interesant.
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā Ā 5 Voturi (nu am screen ca sunt la faculta)
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā 

Cat timp nu ma intreaba despre rachete , spatiu cosmic si se rezuma la minecraft , da.

16) Ai vreoĀ donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Ā Nu
17) Alte mentiuni:Ā -

18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?:Ā Ā Nu am cont youtube activ , nu.

19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?:Ā Nu ^

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/3/2018 at 2:52 PM, ToTaLA said:

Cereri pentru sarcina de helper.

giphy.gif

banner-118844.png

1. Informativ!

Serverul de Minecraft al comunitatii eGaming are nevoie de membrii staff in cadrul sarcinii de ajutor in grupul Helper. Inainte de a depune o cerere trebuie sa fii constient de faptul ca esti nevoit sa cunosti bine regulamentul serverului si sa detii o activitate sporita pe serverul de Minecraft, fapt pentru care daca nu detii cel putin Rank-ul de Popular pe server te rugam sa activezi pe server cel putin 24Ā de ore pentru a fi luata in considerare cererea depusa. Nu avem nevoie de promisiuni de activitate sau alte tertipuri de acest gen. In caz contrar ,cei ce nu respecta aceasta cerinta minima inainte de a depune cererea se va lua in cosiderare ca fiind o bataie de joc la adresa administrarii serverului. Cei ce au savarsit diverse actiuni ce au incalcat regulamentul de baza a serverului vor avea sanse mai putine de a obtine sarcina dorita.


Ā 

Ā 

Ā 

2. Adrese||Link-uri utile inainte de a depune o cerere!

Sarcina de helper in cadrul serverului de Minecraft obliga ca toti membrii ce detin sau o vor detine sa aiba in baza cunostintelor toate infor######le din Adresele||Link-urile mentionate mai jos.

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

3. Model cerere helper!

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

3. a) A face parte din grupul helpers team este un sprijin acordat serverului de Minecraft, nu este sub nici o forma un beneficiu in favoare jucatorului ce detine aceasta sarcina.
3. b) Unui Helper nu ii este permisa abaterea de la regulamentul serverului.
3. c) Utilizarea comenzilor la care au acces in plus membrii acestui grup in afara cazurilor in care le este necesar a fi utilizate se va considera abuz iar mai apoi se poate ajunge la sanctionarea prin eliminarea jucatorului din grup. Exemplu: /fly fara a avea clementa din punct de vedere VIP.Ā 

3.d) Orice helper care primeste remove din grup va primi de asemenea si reset la cont.Nu avem nevoie de persoane care sa vina si Ā doar sa ne incurce.

3. e) Nici oĀ intrebare pe chat fara raspuns. Daca supervisorul sau adivsorulĀ remarca acest lucru veti primi warn care poate duce la remove din grupul helper + Sanctiunea mentionata anterior. Principala sarcina.

3. f) Un membru din staff n-are voie sa detina protectii in jurul spawnului sub nici o forma sau sa apara in top 5 in cadrul celor mai bogati jucatori.

3. g) Orice abuz in cadrul staff-ului poate duce la sanctiuni cat si pe restul comunitatii, astfel ca evitati orice polemica interna. Totodata a fi parte din staff inseamna a respecta jucatorul si al privilegia.

4. h) Un membru staff nu va cere niciodata lamuriri pentru schimbarile aduse pe server, ne lipsim de persoane ce considera ca odata ajunsi in staff.

Ā 

Ā 

Ā 

Ā 

Regulament de baza a unui helper:

1) Toate regulile pot fi incalcate pe propia raspundere, nu exista nici o sanctiune predefinita pana la decizia incopatibilitatii cu sarcina obtinuta.

2) Nici o intrebare pe chat fara raspuns.

3) Instalarea cheaturile fiind ele active sau inactive este interzisa.

4) Divulgarea informatiilor de pe chatul staff-ului este interzista. Indiferent de statutul persoanei fata de care sa impartaseste informatia.

5) Este interzisa cearta intre membri sau jucatori. Totul se rezolva prin intermediul unui rank superior.

6) Utilizarea comenzilor in plus fata de restul rankurilor in scop personal este interzisa. Exemplu [/tp] la un prieten ce nu vrea sa veniti la el.

7) Parasirea staff-ului este echivalenta cu reset account. Nu ati intrat sa deranjati personalul administrativ.

8) Un membru staff va acumula un minim de 12h...24h la decizia staff-ului. Fie ele afk sau active. Un timp mai mare petrecut ca si helper inseamna incompatibilitatea cu urmatorul rank dintr-un anumit motiv.

9) Discutiile despre rank up sunt interzise sau rank down. Nu este serverul vostru asa ca trebuie sa va supuneti deciziilor luate.

10) Un membru staff nu participa la evenimente.

Ā 

Ā 

Ā 

Pentru a fi valida cererea dumneavoastra si a fi ferm convins de faptul ca ati citit in intregime acest topic acordati like.

La cererile de helper se vor afisa rezultatele in zilele de vineri, urmand ca pana duminica toti cei acceptati sa sustina testele aferente sarcinii de helper!

Ā 

Ā 

Ā 

as dori sa fiu helper pentru ai ajuta pe ceilalti

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/18/2018 at 6:46 PM, MinelGaMes_YT said:

1) Nickname in joc: - MinelGaMes_YT
2a) Varsta: - 14

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5041023
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: - nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā - 7 ani
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Ā - Builder,Helper,Moderator
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā - da
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]:Ā -1d,2h,43 m
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte):Ā - Minez ,ajut jucatorii cu ce pot,imi place sa construiesc pe server si am mai avut constructii dar au fost sparteĀ 
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā - Da pot sa lucrez. Ma inteleg bine cu Montezuma!:))Ā 
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Imi place sa ajut oamenii si serverul!

11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Ajutorul serverului,ajutorul jucatoruilor!
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?
:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Toti sunt de treaba mai ales Anca si Montezuma!
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - E un server de 1.12 si serverul e special!
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā - 1 dar o sa mai votez
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā - da

16) Ai vreoĀ donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Ā - nu
17) Alte mentiuni:Ā - Imi place serverul mult!

Ā 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/18/2018 at 6:46 PM, MinelGaMes_YT said:

1) Nickname in joc: - MinelGaMes_YT
2a) Varsta: - 14

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 50401031970814 Ā 1970814
3) Detii cont de Minecraft cumparat?: - nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā - 7 ani
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Ā - Builder,Helper,Moderator
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā - da
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]:Ā -1d,2h,43 m
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte):Ā - Minez ,ajut jucatorii cu ce pot,imi place sa construiesc pe server si am mai avut constructii dar au fost sparteĀ 
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā - Da pot sa lucrez. Ma inteleg bine cu Montezuma!:))Ā 
10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Imi place sa ajut oamenii si serverul!

11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Ajutorul serverului,ajutorul jucatoruilor!
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?
:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Toti sunt de treaba mai ales Anca si Montezuma!
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - E un server de 1.12 si serverul e special!
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā - 1 dar o sa mai votez
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā - da

16) Ai vreoĀ donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Ā - nu
17) Alte mentiuni:Ā - Imi place serverul mult!

Ā 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Nickname in joc:Ā -timpo204
2a) Varsta:Ā -16

2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:Ā -Ā  5011128Ā 
3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Ā - Nu
4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Ā - Pfuu...stai sa ma gandesc...vreo 4-5
5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Ā -1.am avut moderator pana cand s-a inchis un server
. 2.administrator pe altul de la inceput cam 2-3 luni . si in rest helper pe vrei 3 servere timp de 3 luni sau mai mult.
6) Ai citit regulamentul serverului?:Ā -Da
7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]:Ā -3 zile si 18 ore
8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte):Ā -poi ,stau pe server si ajut playeri chiar daca nu am helper sau ceva..imi place sa ajut , construiesc , caut de lucru si tot ce pot.
9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā - DaĀ Ā ,Ā pentru ca nu e prima data cand sunt un grad pe server si mereu m-am descurcat:D

10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -ar venii experienta de cand joc MC , experienta de a avea un grad si ajutorul pe care il pot oferi<3
11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā - Putin ajutor in plus nu strica nimanui si vorba aia:"cu cat mai mult cu atat mai bine"(in unele cazuri)
12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?
:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Din ce am vazut de cand ma joc pe server toti sunt de treaba si isi fac bine treaba
13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10Ā de cuvinte)Ā Ā -Pentru ca imi e dor sa fiu Helper si de cand m-am apucat Ā doar pe serverul asta ma joc. De cand ma joc m-am cam lasat de altceva si imi place mult comunitatea si serverul...sper ca nu e problema daca sunt mai multe cuvinte:DĀ 
14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Ā -25
15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Ā -Da

16) Ai vreoĀ donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Ā -Nu

17) Alte mentiuni:Ā -Iubesc serverul si la fel si pe voi<3

18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?:Ā -Da normal. la fiecare video aproape dau coment si like

19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?:Ā -Da

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Keys_N_Krates-Respins-Din al tau CNP reiese ca ai 90 ani.Desi nu e limita de varsta, ai scris 17 la varsta!

SimultaNNN-Acceptat pentru teste!

Ā MinelGaMes_YT-Respins-CNP-ul tau nu corespunde cu varsta!

Berlusconi-Respins-Nu ai respectat modelul!

TudorNasca-Acceptat pentru teste!

QwertyMinecraft-Respins-Ai un model de respectat!

Timpo204-Acceptat pentru teste!

Ā 

Cei acceptati veti sustine testele in cursul acestui weekend!Veti fi cautati de catre mine pe survival!

Ā 

Ā 

āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«

Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post.Ā Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate in intregime. Daca ati picat testele evitati sa mai postati o sesiune de recrutari. E imposibil sa invatati principiile, bug-urile native si trucurile jocului cu tat mai putin regulamentul daca acesta nu a fost invatat.

Ā 

Discutiile pe server legate de afisarea rezultatelor viitoare la cererile de helper pot duce la respingerea din start a cererii dvs. Pastrati linistea si ordinea pe server, doate raspunsurile vor veni la timpul potrivil. Este executat un intreg proces de acceptare sau respingere a cererilor bazate pe forumalitatile impuse de catre Minecraft eGaming Community. Daca sunt nelamuriri cu privire la respingerea dumneavoastra nu ezitati sa lasati un PrivateMessage pe forum pentru a discuta la rece cererea depusa.

Ā 

Spor la joaca.

āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«āš«

Edited by P18ALEX

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...