Yomazz

Reclamatie EuGeN

3 posts in this topic

Nick: Yomazz

 

Nick-ul jucatorului: EuGeN

 

Motivul reclamatiei: Warn fara amenda si tentativa de amenintare .

 

 

Ora & Data intamplarii: In jur de 9:30 PM

 

Alte Precizari: Inafara faptului ca acest player abuza de rangul de politist pentru propria distractie .. Acesta da warn si pleaca pentru a ma baga la inchisoare pe viitor iar pedeapsa corecta din punctul meu de vedere este Warn + Demonte Vip deoarece se crede mai presus de oricine si trebuie invatat o lectie ... Desigur ramane la aprecierea dumneavoastra daca veti aplica aceasta sanctiune dar din punctul meu de vedere acest om nu merita a fi un VIP ( Very Important People ) deoarece comportamentul acestuia da de banuit .

Share this post


Link to post
Share on other sites

In primul rand ai facut reclamatie la playeri. Nu la vip asa cum trebuia. Ceea ce dovedeste ca nici nu esti in stare sa-ti dai seama de diferenta doar pentru ca tu crezi ca sunt mai presus de lume. Intr-adevar sunt mai presus de unii pentru ca am fost cineva si joc de foarte mult timp. si majoritatea ma cunosc. asa ca "amenintarile" alea nu sunt decat vorbe care te-au speriat. N-am de ce sa iau demote la vip atata timp cat nu am abuzat de el la faza asta ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

M-am luat cumva de modul in care folosesti VIP ? Am sustinut faptul ca ... Tu .. Cu acel VIP te crezi mai presus de Membrii si Vipurile prezente pe server si faptul ca modul in care te porti nu este demn de titlul pe care il afisezi . Demonte VIP era doar o sanctiune propusa .. Adevaratul motiv era comportamentul tau care da de banuit .Nu mai sarii cuvinte ... Foloseste un ABC.dar .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.