Jump to content
Sign in to follow this  
SCA

Lăcătuș a vrut să ia un jucător care a evoluat la FCSB, dar a fost refuzat!

Recommended Posts

aD0yZTE5NGI0Y2Q1NzU1YjM2OTA3NGRiYzNkMTFjMTliOA==.thumb.jpg

 

Oficialii celor de la CSA Steaua încearcă să-și întărească lotul în această pauză competițională, mai ales că lupta cu Rapid pentru obținerea primului loc în Liga 4, secțiunea pe București, se anunță a fi una extrem de dură. După ce l-a convins pe Marius Bâtfoi, jucător cu 12 meciuri în Liga 1 și care a făcut junioratul la Steaua, Marius Lăcătuș, cel care coordonează totul la echipa militarilor, a încercat să-l legitimeze și pe Cristian Onțel (19 ani), fostul jucător al celor de la FCSB.
Onțel, considerat în urmă cu doi ani unul dintre tinerii de perspectivă ai roș-albaștrilor, a fost de acord să asculte propunerea lui Lăcătuș, dar a refuzat să semneze contractul.
”Am discutat cu domnul Lăcătuş şi a rămas să mă gândesc, să îmi analizez şi celelalte opţiuni. A venit o ofertă de la Sportul Snagov, din liga a doua, şi am ales-o pe asta deocamdată. Le-am transmis că nu mă duc acum”, a spus Onțel, pentru prosport.ro.
Pentru liderul din liga a patra urmează un stagiu la Forban, roș-albaștrii călcând, astfel, pe urmele legendarei echipe din 1986, care se pregătea tot în această stațiune pentru marile meciuri din Europa. Cantonamentul de la Forban va avea loc în perioada 22 ianuarie - 4 februarie, iar apoi, după o scurtă pauză, urmează un alt stagiu la munte, timp de două săptămâni, la Cheile Grădiștei, între 11 februarie și 25 februarie.
În acest moment, Steaua este pe primul loc în clasament, cu 38 de puncte, la egalitate cu Academia Rapid, dar cu un golaveraj superior. ”Militarii” au marcat de 79 de ori și au primit 3 goluri, în timp ce giuleștenii au înscris de 75 de ori și au primit 5 goluri.

 

Sursa: Digisport.ro

Edited by SCA

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...